4 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Am 60.000 lei, cred că-mi iau o bicicletă

Da, ce te holbezi aşa. Am banii ăştia şi mă gândeam să-mi iau o bicicletă. Cât mai poate valora după ce o cumpăr, cu minus 50 la sută? Asta e. Ce bicicletă vreau să-mi iau? Păi cu 60.000 de lei pot să-mi iau 110.000 bucăţi de „Montain Bikes” made în China – la un pret de circa 540 de ron – şi îmi fac un parc de biciclete pe care le-aş putea închiria, sau îmi iau o vedetă care şochează când e vorba de preţ: Giant TCR Advanced SL LTD, la preţul de aproximativ 58.800 lei.

Glumesc. Cu banii ăia, eu personal nu mi-aş cumpăra o bicicletă, că nu mi-am propus să merg la concursuri şi nici nu sunt fanatic, însă, ca să faci ceea ce fac băieţii cu Red Bull-u’ cu siguranţă îţi trebuie o bicicletă ceva mai scumpuţă. În altă ordine de idei, şi să dai 600 de milioane lei vechi pe un cadru, un ghidon şi două roţi şi apoi să dai cu dânsele într-un stâlp… Ups., naşpa treabă.

Dar dacă totuşi o să vrei vreodată să-ţi cumperi bicicleta aia eu te sfătuiesc să o şi asiguri. Ştii cât costă o asigurare pentru ea? 7.000 lei, bani care oricum nu mai contează pe lângă cele 60.000. Vezi ofertă de asigurare aici. Iar pentru consultanţă şi oferte îi recomand pe ei. Iar pentru diferite scheme de”nebuni” vizionează filmul de mai jos.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.