12 ian. 2018
  |   Nu sunt Comentarii

Am acceptat the one chip challange, adică m-am iuțit cu un carolina reaper – nici în cur nu m-a usturat

Nu glumesc. Am mâncat un chips care a costat 50 de dolari, venit tocmai din America. E vorba de PAQUI. Un chips care, cică, e îmbibat cu fulgi din cel mai iute ardei iute din lume. M-am așteptat să dau pe spate, să înjur ca la ușa cortului, să mă care salvarea cu perfuzii prin care ar fi curs lapte, să mă cred Papillon înainte de evadare, să delirez și să sughiț ca din gură de șarpe.

Pe dracu, n-a fost chiar așa de rău. La ce am văzut la alții, mie îmi pare o glumă prea ieftină. Cred că unii care au gustat fix ce-am mâncat eu se cam dau în spectacol. E iute, n-am ce spune. Nu-ți imagina că mănânci ardei bulgărești care au un iz de iute. Nu, e vorba de ceva foarte iute. Dar nu suficient de iute pentru mine. Am amețit puțin. Am sughițat odată. M-a durut puțin stomacul. Și a doua zi jur că nici curul nu m-a usturat. Dar hai să n-o mai lungesc cu vorba. Vezi singur ce s-a întâmplat. Și nu râde prea tare de oamenii năcăjâți. Enjoy. Și nu uita să-ți dacă cu părerea dacă te mănâncă.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.