31 mai 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Ai vazut o fata frumoasa? Cere-o in casatorie

Ai hotarat ca vrei sa te casatoresti? Nu ai o prietena deja, deci nu ai pe cine sa ceri in casatorie? Mno, care-i problema? Dute si cumpara un inel dragut, alege cel mai frumos trandafir si iesi in strada. Fa asta intr-o zi insorita si dute intr-un parc pe unde trec multe femei frumoase. Odata ajuns la fata locului opreste fetele care iti plac, in mod politicos, aseaza-te in genunchi si adreseaza cereri in casatorie. Unele femei vor spune ca esti nebun, altele te vor privi cu suspiciune, insa daca vei insista s-ar putea ca unei singuratice ca tine sa te placa din prima si sa-ti raspunda mult ravnitul DA. Ai curaj sa faci asta?

Am vazut un videoclip pe Youtube si mi-a placut foarte tare ideea de a cere in casatorie o femeie chiar din prima clipa in care ti-a iesit in cale. Pare ciudat? Probabil, dar de ce nu ai face asta? In cel mai rau caz ai primi raspunsuri de genul: nu ma marit, glumesti?, esti nebun?, poate, doar astazi? Dar daca totusi o fata iti va raspunde asa: DA, MA MARIT CU TINE, ce faci?

Pana acum am pus problema din postura unui barbat, pentru ca in general stiu ca masculul cere femeia in casatorie, desi stiu foarte multi barbati care au fost ceruti de soti si intr-un final au acceptat sa se “marite”. Dar cum ar fi sa mergi pe strada, barbat fiind, si sa te pomenesti in fata ta cu o fata frumoasa care se aseaza in genunchi la picioarele tale si iti adreseaza urmatoarea intrebare: baiete, vrei sa te insori cu mine? Ce ai face? Cum ai reactiona? Ce ti-ar trece prin cap? Ai spune DA doar pentru a o avea in pat pentru o noapte? Ai fugi cat mai repede din fata ei? Ai crede ca este o farsa si ai trata momentul ca atare?

Sunt convins ca in istoria omenirii au existat foarte multe cereri in casatorie ciudate, unele dintre acestea facand istorie si inconjurul lumii. Cu toate acestea nu am auzit sa fi existat vreun caz in care un barbat sa fi oprit o femeie pe strada pentru a o cere in casatorie si aceasta sa si accepte. Daca stii tu o intamplare de acest gen te rog lasa un comentariu cu descrierea acelei povesti, ar fi interesant sa aflam detalii.

Ce te faci daca nu ai curaj sa o ceri de soata pe femeia care trece de luni de zile pe langa tine, chiar pe strada pe care locuiesti? Sau, ce poti sa faci daca ai deja o prietena, ti-ai propus sa o ceri in casatorie si esti mai sarac la capitolul idei? Sa o intrebi daca vrea sa se marite cu tine nu este greu, mai greu este sa iei in calcul un eventual raspuns de genul: Nu vreau sa ma marit cu tine! Asta te-ar demoraliza si dezamagi complet, nu-i asa?

Mergand pe ideea ca momentul cererii in casatorie trebuie sa fie perfect si sa fie urmat de o nunta ca-n povesti, am cautat pe google o organizatie, o firma sau o persoana care se ocupa cu organizarea momentului cererii in casatorie. Daca exista firme si agentii care se ocupa cu organizarea unei nunti de ce nu ar exista si o echipa de oameni care se ingrijesc strict de momentul in care o ceri in casatorie? Am dat peste un site, relativ nou, cu un design destul de aerisit, care iti ofera diverse “Kituri de spus DA”. La inceput am zambit, insa la final am considerat destul de binevenita idéea. Kiturile miraculoase ale celor care spun ca sunt “The Crew of I Do” costa bani, evident. Vezi cu ochii tai ce contine un pachet pentru o cerere in casatorie perfecta chiar aici.

Urmareste filmuletul si vezi cum se cere in casatorie o femeie pe care o vezi pentru prima oara in viata ta. Posteaza la rubrica comentarii scurte descrieri despre cereri in casatorie ciudate de care ai cunostinta, sa ne amuzam sau chiar sa luam notite, de ce nu?

In cel de-al doilea videoclip vei putea sa vezi reactia a doi tineri care se intalnesc pentru prima oara dupa ce au socializat de la distanta timp de cinci ani. Aproape doua minute de emotie care te sugruma. Bafta la cereri in casatorie.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.