10 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Cum arată website-ul preşedinţilor României?

Cartea de vizită pe internet a foştilor preşedinţi ai României mie îmi pare că ar trebui să fie importantă. Se pare că lor nu. Nu costă foarte mulţi bani de întreţinut această idee şi ne poate aduce un plus de imagine, tuturor celor care le-am acordat încredere la un moment dat. Să te prezinţi pe internet, locul unde reclama îşi face tot mai mult loc, cu o poză în care chipurile săruţi drapelul ţării, îmi pare o chestie atât de tâmpită încât îmi vine să mă dezumanizez şi să spun: păcat, mare păcat că v-aţi născut bipezi.

Ion Iliescu stă pe craca vecinului

Cum? Ion Iliescu nu are bani să-şi plătească un domeniu privat, cum ar fi .ro? N-are sau n-are chef. Pe el îl doare-n cot de imagine, de cărţi de vizită pe internet. Şi-a trăi traiul, şi-a mâncat mălaiul, le-a făcut-o românilor cu vârf şi îndesat şi-acum stă pe wordpress şi bloguieşte. Socializează, trăncăneşte de unul singur.

Preşedintele-profesor Emil Constantinescu

El are ceva mărunţiş de un website plătit, dar nu se dă preşedinte. Cred că e bine, pentru că nici n-a fost. Una peste alta acest preafăcut preşedinte al României este de lăudat pentru că se prezinntă cât de cât ordonat şi estetic celor care vor să afle ce căcat de preşedinţi or mai avut românii cândva.

Băsescu e tot băse

Ăsta n-a apucat să facă nimic altceva decât să plătească un domeniu privat şi să posteze o poză în timp ce se preface că sărută drapelul României. N-a apucat pentru că îl ţin ocupat cei cu care a avut o problemă timp de 10 ani: românii. Uită-te şi tu la un website de fost preşedinte.

Klaus Iohanis nu are timp de website personal, e încă preşedinte.

Curios, ştiai că Ceauşescu, preşedintele împuşcat pentru dictatură şi genocid are blog? Da, are, dar tot pe wordpress free, că nu mai are bani, e mort şi acolo unde e nu se dă bani pe datorie. Ştii cine apare într-un interviu filmat pe prima pagină a acestui dictator? Ion Iliescu.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.