16 iun. 2016
  |   1 Comentariu

Asta înseamnă să nu-ți pese de cei care te-au votat

Administrația fostului edil al Hunedoarei ne bagă în rahat până în gât. DSVSA Hunedoara ne informează că a aplicat o amendă de 48.500 lei administrației locale din Hunedoara pentru halul execrabil în care sunt ținute animalele din acea locație.

S-a dispus suspendarea activității pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 16 iunie 2016. În această perioadă trebuie rezolvate deficiențele identificate în urma controlului legate de condițiile de întreținere a animalelor: igiena, așternuturi, documentații și starea spațiilor de depozitare a hranei. Dacă până la finalul celor 30 de zile, aceste probleme nu vor fi remediate, se va proceda la suspendarea autorizației de funcționare lucru care va conduce la închiderea Grădinii Zoologice caz în care animalele vor fi relocate (Sursa)

Bun, până aici nu-i nimic anormal, ăia și-au bătut joc de animale, DSVSA a aplicat o amendă care ustură ca după o porție sănătoasă de ardei iute. Problema-i că banii ăia trebuie suportați de hunedoreni, adică de cei care l-au ales cândva și l-au renegat de curând pe Viorel Arion, adică pe fostul primar al Hunedoarei.

Deci treaba stă cam așa: animalele alea or avut și au de suferit, hunedorenii or suferit, avem o amendă de plătit, iar Arion și-a pus palma-n cur și-l doare la bască, că ce, că doar el nu mai e primar, în urma lui potopul!

Și-acum întreb și eu ca omul neaoș: nu-l trage nimeni la răspundere pe Domnul? Nu, nu pe Domnul de pe nori, ci pe domnul Arion, că doar n-o să plătim noi, locuitorii Hunedoarei, ponoasele Domnului? Sau nu ne pasă, să înțeleg?

Un răspuns la Asta înseamnă să nu-ți pese de cei care te-au votat

  • Theo spune:

    Treaba cu MERGE ȘI AȘA nu se va schimba prea curând. Atât timp cât Hunedoara va continua sa rămână un oraș bătrân, plin cu pensionari comuniști, îndoctrinați de idea „Taci ca altfel vine miliția și te aresteaza” , idee care încă mai este transmisă copiilor și nepoților, nimic nu se va schimba.
    Nepăsarea e la ea acasă!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.