12 iun. 2016
  |   9 Comentarii

Băh, cum naiba de tot Mircia Muntean?

Nu reușesc nicicum să procesez ideea votării lui Mircia Muntean pentru funcția de primar al Devei! Mie îmi părea că cei din Deva sunt puțin mai răsăriți decât hunedorenii (scuze dacă am jignit pe cineva). Dar nu, se pare că Hunedoara adăpostește oameni mai deștepți decât devenii.

Păi cum mă, condamnat, cercetat, judecat, mincinos, tupeist, traseist, nesimțit, și tu te duci la urne și votezi Mircia Muntean? Păi la faza asta ori ești prost, ori dormi pe tine.

L-au dat la o parte pe Mărginean ca să-l pună în fruntea lor pe un penal? Păi cât de prost trebuie să fii la faza asta? Nu țin cu fostul primar al Devei, pentru că vreau să rămân neutru, dar nici nu pot să înțeleg rațiunea colectivă după care urma să fie instalat Mircia Muntean.

Noroc că votul vostru stupid a cheltuit banii publici (adică tot ai voștri) degeaba. Penalul v-a prostit, penalul v-a salvat, că, mno, dacă nu ați înțeles de la  bun început, omul ăsta trebuie să se ducă la balamuc, pardon, la pușcătorie. Pentru că Mirciulică ăsta al vostru a comis niște chestii de ordin penal, le știți voi mai bine. Sau nici pe alea nu le știți?

O vorbă și pentru domnul fost primar, viitor penal de Bârcea, pardon, de Aiud, că la 6 ani de pușcărie cât ai de executat, Mirciulică tată, cam acolo te duci, ai grijă de tine și de fundulețul tău zgâriat tot prin boscheții de prin Deva aia unde ai vrut din nou să fii primar. Și vezi că acolo nu-i nici Hada și nici Robert, iar Moloț e acasă, acolo-s cam toți penalii periculoși. Unii te așteaptă să-ți plătească polițe, alții te vor să le fii femeie de servici dimineața, la prânz și seara. Și nu, stai lin, lin de la liniștit, voturile devenilor nu contează la pușcărie. Și mare grijă, că dacă acolo nu ești la fel de șmecher ca în civilie ți-o iei, cu sau fără voia gardianului. Știu, te simți nașpa, dar și viața-i câteodată nașpa.

Cum mă să… Băi, nu înțeleg… Băh, ăia-s proști… Cum mama dracului să votezi pe unul care urmează să meargă la pușcărie? Da, mă, hunedorenii-s mai deștepți decât devenii!… Bravos, hunedoreni!

9 Răspunsuri la Băh, cum naiba de tot Mircia Muntean?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.