12 iun. 2016
  |   9 Comentarii

Băh, cum naiba de tot Mircia Muntean?

Nu reușesc nicicum să procesez ideea votării lui Mircia Muntean pentru funcția de primar al Devei! Mie îmi părea că cei din Deva sunt puțin mai răsăriți decât hunedorenii (scuze dacă am jignit pe cineva). Dar nu, se pare că Hunedoara adăpostește oameni mai deștepți decât devenii.

Păi cum mă, condamnat, cercetat, judecat, mincinos, tupeist, traseist, nesimțit, și tu te duci la urne și votezi Mircia Muntean? Păi la faza asta ori ești prost, ori dormi pe tine.

L-au dat la o parte pe Mărginean ca să-l pună în fruntea lor pe un penal? Păi cât de prost trebuie să fii la faza asta? Nu țin cu fostul primar al Devei, pentru că vreau să rămân neutru, dar nici nu pot să înțeleg rațiunea colectivă după care urma să fie instalat Mircia Muntean.

Noroc că votul vostru stupid a cheltuit banii publici (adică tot ai voștri) degeaba. Penalul v-a prostit, penalul v-a salvat, că, mno, dacă nu ați înțeles de la  bun început, omul ăsta trebuie să se ducă la balamuc, pardon, la pușcătorie. Pentru că Mirciulică ăsta al vostru a comis niște chestii de ordin penal, le știți voi mai bine. Sau nici pe alea nu le știți?

O vorbă și pentru domnul fost primar, viitor penal de Bârcea, pardon, de Aiud, că la 6 ani de pușcărie cât ai de executat, Mirciulică tată, cam acolo te duci, ai grijă de tine și de fundulețul tău zgâriat tot prin boscheții de prin Deva aia unde ai vrut din nou să fii primar. Și vezi că acolo nu-i nici Hada și nici Robert, iar Moloț e acasă, acolo-s cam toți penalii periculoși. Unii te așteaptă să-ți plătească polițe, alții te vor să le fii femeie de servici dimineața, la prânz și seara. Și nu, stai lin, lin de la liniștit, voturile devenilor nu contează la pușcărie. Și mare grijă, că dacă acolo nu ești la fel de șmecher ca în civilie ți-o iei, cu sau fără voia gardianului. Știu, te simți nașpa, dar și viața-i câteodată nașpa.

Cum mă să… Băi, nu înțeleg… Băh, ăia-s proști… Cum mama dracului să votezi pe unul care urmează să meargă la pușcărie? Da, mă, hunedorenii-s mai deștepți decât devenii!… Bravos, hunedoreni!

9 Răspunsuri la Băh, cum naiba de tot Mircia Muntean?

  • Nicolae spune:

    Mashochisti !

  • andrei spune:

    Dar toti se leaga de MIrcica si de oamenii care l-au votat dar nimeni nu se intreaba cu ce sau unde a gresit petrica de nu a fost ales , dece nu il intreaba nimeni ce a facut gresit in deva sau poate nu a facut nimic si de aia sunt suparati oamenii pe el

  • Roxana spune:

    Băi frate, nu stiu cine ești și nici nu mă interesează…dar ce dracu a făcut Mărginean in 4 ani ????Și nu mai jigni oamenii , deșteptule!!!!

  • Dana spune:

    Subscriu , Roxana !!!
    Sunt foarte fericita in legatura cu ….rezulratul alegerilor pt ,,fotoliul,, de Primar al Devei…..
    Mult succes d-le Mircia !!!! ☺

  • Andrei spune:

    Cata rautate….
    Nu ma pre aintereseaza din ce partid vine primarul
    Ma intereseaza sa faca locuri de munca, iar dl Mircia a facut.
    Pt un oras de rang doi, cum e Deva , suntem in fața cam a tuturor oraselor de acelasi rang cu noi. Avem aqua land, piata moderna, drumuri, curatenie , un cinema bun, cat si cateva fabrici ( sews a venit pe mandatul lui)

    Marginean nu lucreaza cu firme locale , decat ale domnului Molot.
    Asta inseamna ca unul din motivele pt care firmele locale , inchid portile si lasa oamneii in somaj….este si atitudinea primarului care nu doreste sa sustina economia locala si oamenii ce l au votat.
    per total , banii pleaca din oras spre bucuresti si firmele de la care domnul marginean achizitioneaza ultima bancuta si cos de gunoi. Sau local, firmele domnului Molot, foarte corect si nepatat dealtfel.

    Nici daca se refac alegerile, in urma arestarii lui Mircia , nu castiga Marginean. Dl Stoica a avut voturi aproape la egalitate cu dl Marginean. Votantii lui Mircia se vor reorienta majoritar cu votul probabil catre o alata persoana , dar nu Marginean.

    • Adina spune:

      Nu stiu ce ati citit: aici nu scrie nicaieri ca trebuia sa castige Marginean. Acest articol se refera la situatia impardonabila in care ne-a aruncat votul dev(i)enilor. Si la caracterul infect al acestui individ care a ajuns din nou primar.

    • Branka spune:

      dude… in cazul in care abia treci in clasa a 5-a atunci ai o scuza si s-ar putea sa mai ai scapare. Dar tre sa pui mana pe carte coaie!
      In caz contrar te sfatuiesc sa folosesti prezervativ.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.