17 apr. 2016
  |   1 Comentariu

Bărbații nu iubesc doar trupul unei femei

M-am săturat să tot aud sau să citesc tot felul de chestii despre faptul că bărbații iubesc doar trupul unei femei. Așa că vreau să fac puțină lumină. Femei care fabulați, bărbații când iubesc nu iubesc doar trupul unei femei.

Bărbații când îi dau drumul iubirii din frâu iubesc tot ce se poate iubi, trup, minte, logică, stil de viață, viziune, înțelepciune, curaj, creativitate, eleganță, forța de a merge mai departe, grija și protecția pe care o pot oferi femeile, tandrețea, feminitatea și mai ales iubirea pe care la rândul lor o pot oferi femeile.

Așa că, dragi femei care o tot dați cu ”bărbații vor doar sex, trup și aventuri carnale”, terminați cu noroiul. Nu mai generalizați. Că poate mă apuc să spun și eu că femeile fac și dreg și n-o să vă convină. Există bărbați și bărbați, la fel cum există femei și femei. Nu toți bărbații ie proști și nici toate femeile ie curve.

Mai generalizez și eu, dar nici chiar așa.Și dacă tot a venit vremea de ceva generalizări și de băgat degetul adânc în cur o să dezvălui un mare secret. Bărbații vor femeia sălbatică în pat, cuminte când e bărbatul plecat de acasă, cu idei strălucite când vine vorba de bucătăria familiei, ocrotitoare și responsabilă cu copiii, dispusă să mai lase de la ea, atentă la detalii, mai puțin blondă la minte, fulgerătoare dar și calmă, curată, elegantă, înclinată spre evoluție nu spre involuție, cu alte cuvinte, bărbații vor de la femeia pe care și-o aleg exact ce se duc să caute în altă parte atunci când nu găsesc acasă fix ce-și doresc.

E simplu. Nimic sofisticat. Așa că despre ce dracu vorbim? Să dorești o femeie e una, să iubești o femeie e alta, să iubești și să și dorești o femeie în același timp e și una și cealaltă la un loc. Există femei de toate categoriile, grase, slabe, frumoase, mai puțin frumoase, inteligente, proaste, oloage, mai puțin oloage. Și culmea e că, în ciuda cârcotașelor, majoritatea femeilor își găsesc un bărbat care să le iubească, care să le vrea.

Ce tot o dăm în prostia asta cu bărbatul vrea doar să sape într-o femeie? Că bărbații se uită și la alte femei mai frumoase ca ale lor e altceva. Că unii bărbați și-ar dori și-o femeie care să le facă sex oral măcar o singură dată în viața lor și asta e altceva. Că unii bărbați dau impresia că nu pot rămâne fideli o viață întreagă unei singure femei e o prostie fără margini.

Bărbații când iubesc o femeie înseamnă că acea femeie a punctat la fileu și că, de fapt, bărbatul ei nu-i iubește doar trupul, ci și mintea, obiceiurile, angoasele, tâmpeniile sau creativitatea, pe scurt este iubită și cu bune și cu rele.

Când un bărbat vă spune că vă place trupul săriți de cur în sus și reacționați, deși vreți să fiți admirate, adulate, idolatrizate uneori. Când un bărbat vă spune că și-ar dori să facă sex cu voi săriți de cur în sus și spuneți că voi nu faceți sex ci dragoste, deși dragostea are la bază și sexul, iar sexul nu se face cu manualul de dragoste în pat.

Și la voi e la fel. Vă uitați după bărbați mai frumoși, vă doriți să îl aveți în pat pe armăsarul cutărescu de la blocul vecin, aveți vise eroice cu diverși actori sau staruri de cinema. Nu vă mai tot văicăriți. Fiți femei, controlați-vă pornirile, ascultați-vă, stabiliți-vă prioritățile, descoperiți ce scară de valori agreați, uitați-vă în oglindă din când în când, trageți aer în piept și decideți să mai vorbiți și coerent.

Nu înțeleg de ce trebuie să existe o luptă între bărbat și femeie. Numai bărbatul și femeia poate salva această planetă, un război între aceste două personaje ar însemna un dezastru apocaliptic. Femeia îl motivează pe bărbat, bărbatul o poate face pe femeie să se simtă femeie. Păi atunci să rămânem la lucrurile simple, să nu ne avântăm spre robotisme și mașinațiuni care ne pot distruge ca și creatură.

Femeile pot fără bărbați, dar nu la nesfârșit, iar bărbații nu-s chiar așa răi precum își doresc să creadă tot mai tare unele țoape nealtoite cum trebuie.

Și încă ceva, sufletul unei femei este cel mai iubit dintre pământeni, desigur, când vine vorba de bărbați, numai că sufletul acela trebuie să aibă culoare, magnet, chimie, atracție. Și bărbatul are un suflet care se cere iubit. Numai că înainte de toate, femei, nu în sufletul unui bărbat trebuie să ne uităm, ci în mintea lui, în viziunea lui. Dacă vă uitați doar în portofelele bărbaților normal că o să vedeți doar asta: bărbații iubesc doar trupul unei femei!

Un răspuns la Bărbații nu iubesc doar trupul unei femei

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.