17 iun. 2017
  |   Nu sunt Comentarii

Boureanu nu ie prost, ie jalnic, una-ntruna, adică non-stop, ca și avocații lui

Boureanu – tâmpițeanu, ce pățiși bre, te-or culcat băieții cu coaie la pământ? Te-o făcut cnocaut nenea polițistul? Bine ți-o făcut, ”cumințenia pământului”. Trebuia să-ți spargă și coițele (că oricum le ai degeaba), da, cu bastonul, cu pulanul, frătiuc, ca să simtă Boureanu că nu-i neam cu milițanu ca să-și permită să se tragă de chiloți cu el.

Și nu mai plânge, boule, ca un copil prost. Fii bărbată, pizdo. Fii pe pula ta pân’ la capăt. Hai, lasă, trece și asta. Vin altele. Pregătește-ți bagajele pentru bulău, să nu uiți săpunul, că acolo curu’ doare uneori. Iaca, o să treacă iute. Păi nu știai tu, curajosul din Vitezomanii Crăcăuți că-i la modă să mergi la mormântu’ lu’ Arsenie Boca și mai ales la bulău? Hai, Bourene, așa te maturizezi și tu. În plus, dacă tot o să stai vreo doi – trei ani pe la pușcărioaca Rahova (hai, că dacă ai noroc și te prezinți cu pizda bărbierită poate te trimit ăștia la Penitenciarul de Femei Târgșor), poate îți scri și tu cartea vieții, poate te mai temperezi, te faci și tu băiată de casă. Uite ce ți-a făcut politichia, vezi, boulean de stradă, maidanez cu figuri de lord, te-o făcut viteaz și prost?!

Cine mă-ta-n cur te crezi tu? Io numa te întreb. Păi bă, boulene, dacă tot vrei să lovești un polițist, fă-o prostule bine, dă ca bărbatul, așa cum ți-o dat-o polițaiul, și dacă tot vrei s-o faci, fă-o prostule pe ascuns, adică ia un polițist acasă, îmbată-l și apoi lovește-l, prostule, da’ ai grijă, vacă la proțap ce ești, să nu te vadă nimeni, că altfel, vezi tu, poți să cânți și imnul României după ce te-au legat, că la bulău oricum te duci. Că avocații tăi n-au ce să-ți facă. Ba da, scuze, au ce să-ți facă, or să-ți ia banii degeaba, iar tu o să ajungi în iad și cu pula-n cur și cu sufletu-n rai.

Prostu’ pământului, viteazu’ pulii care ești. Tu vrei să-nveți smardoială cu miliția, boul parlamentului care ești? Lasă, hai, nu mai plânge. O să te caute iubita, o să-i înveți pe hoți lovitura boului sub centură, o să le arăți la gardienii de temniță cum se fac flotări dimineața, la prânz și seara. Hai, gata, stai lin, fii bărbată. În plus, poate-ți găsești și tu un iubit mai brunet, pe la pârnaie, că ai văzut că blondele nu ie de tine, smardoiule.

Și să vezi ce fain o fi când te liberezi. Te așteaptă gagicile în poartă, or să țină parlamentarii momente de reculegere în casa neamului, o să fi dat la televizor și în ziare. Hai, o fi bine. Cine știe, dacă treaba merge bine, poate prinzi lansarea euroilor în România. Ai timp, viața ta abia e la-nceput. Nu mai plânge, boule, gata. L-ai ratat, asta e. Tura viitoare poate îți iese mai bine. Numa’ vezi, coiță, dă mai cu talent, că altfel vezi și tu că nu-i loc de-ntors. Și eu zic să te antrenezi și cu gardienii de la temniță, numa’ bine când ieși afară ai ceva antrenament, lovitura sub centură se va numi, stilizat, Boureanu. Numa’ vezi, îți mai zic odată, dă și tu, fraierule, când îi numa una bucată polițist de față, nu când sunt opt, mâncațaș!

Iaca și dovada că ești tâmpițean, Bourene

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.