13 nov. 2013
  |   8 Comentarii

Branza de branza in photoshop

Stimati cititori, stimati fani din toata zarile, azi va dedic un articol plin cu branza. Si ca sa nu fiu plicticios, mai ales ca sunt putin nervos, voi vorbi despre una din pasiunile mele: fotografia. Fotografia are mai putine cuvinte si mai multi pixeli. Mno, atatia cati are fiecare. Iar pentru ca sunt un inrait fan branza de vaca proaspata, atentie, nu vorbesc de o vaca proaspata, si pentru ca firma Delaco m-a provocat sa ma provoc singur, va voi arata o particica mica din creatiile mele.

Branza proaspata gasita de un ciobanesc german

Verde s-o facut saracul caine pana o gasit exact ceea ce credea el ca-i cainesc, ciobanesc si mai ales natural. Iote!

Cezar_delaco

De pe un piedestal vorbeste-o branza

Da, branza poate sta oriunde. Nu te mira! Un piedestal potrivit pentru o branza nu-i cu nimic mai prejos decat un aparat foto care sta linistit pe un trepied profesional. Nu-i asa?

delaco

Cam asta fu toata povestea mea despre branza si pasiuni. Si inainte sa inchei am o intrebare: ce faci atunci cand ai branza, slanina, rosii, castraveti verzi, dar nu ai ceapa in dotare? Ca de paine nu mai vorbesc, ca de n-o ai si pe dansa e dezastru!

Articol scris pentru SuperBlog 2013

8 Răspunsuri la Branza de branza in photoshop

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.