25 apr. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Ca să devii cineva trebuie să te îndrepți în direcția potrivită

Nu te poți transforma în altcineva decât dacă apare un miracol, ori miracolele nu țin de hazard. Eu unul nu prea cred în ele. Ca să devii un altcineva trebuie să începi să te îndrepți spre o direcție anume, în general, cea potrivită. Trebuie să faci pași, să mergi necontenit, să nu te abați.

Aș vrea să fiu și eu un om bogat, aș vrea să devin și eu președinte de țară, aș vrea să. Păi și ce anume te oprește? Poate conjunctura în care te complaci, poate starea mentală pe care o tot exersezi fără încetare, poate că lipsa voinței sau a curajului, poate că nimic altceva decât bătutul pasului pe loc?

Spunea cineva că pentru a deveni scriitor există o singură cale, aceea de a scrie o carte. Pentru a învăța mersul pe bicicletă ai nevoie de o bicicletă. Pentru a nu mai repeta o greșeală trebuie să te oprești din a face de fiecare dată exact același lucru.

Un altcineva nu înseamnă același cineva. Transformarea nu înseamnă instantaneu și nici nu se produce haotic.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.