2 iul. 2015
  |   2 Comentarii

Cum să-ţi camuflezi maşina

Ai vrea să-ţi camuflezi maşina? Simplu nu-i, dar nici imposibil. Constructorii importanţi de maşini ştiu deja cum se face. Mai ales ce-i de la BMW, care apelează la camuflaj de fiecare dată înainte să scoată vreun prototip la teste. De ce fac asta? Adevăratul motiv îl ştiu probabil doar ei. Prea mult pe mine nu ştiu dacă mă interesează acest lucru. O camuflare completă a unei maşini prototip de la BMW am găsit la 4tunning.ro. Interesant şi de băgat la cap.

2 Răspunsuri la Cum să-ţi camuflezi maşina

  • Francisc spune:

    Wow… Asta da transformare. Cei de la Dacia am văzut că pun autocolant pe mașinile noi, de nu-ți poți da seama cum arată. Cum făceau britanicii în al doilea război mondial, vopseau vasele cu fel de fel de dungi de nu-ți dădeai seama prin periscop că acolo e vas de luptă.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.