16 feb. 2017
  |   Nu sunt Comentarii

Noi când cerșim, cerșim, nu ne jucăm cu bananele

Vine un nenea cerșetorul la mine. Bântuiam pe la studioul foto. Îmi dați și mie un leu să-mi iau ceva de mâncare? Desigur, zic. Și mă duc și-i aduc o banană. Nuuu, că nu pot să mănânc, că am o măsea stricată. Păi și ce vrei de la mine, zic? Un leu să-mi iau ceva de mâncare… Păi și eu ce ți-am dat, omule? Păi… Și atunci i-am luat banana înapoi și l-am trimis la alți fraieri. Grele vremuri am ajuns, nici pe cerșetori nu mai reușim să-i mulțumim.

M-am gândit să caut un curs de specializare despre cum să tratăm cerșetorii moderni. Nu de alta, dar observ că nu mai știu ce înseamnă să oferi mâncare sau un leu pentru mâncare. Azi, mâine mi-o iau și în freză că în loc de un leu pentru mâncare ofer un blid de mâncare.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.