28 sept. 2020
  |   Nu sunt Comentarii

Când mor proștii că vor câinii

Prost să fii, noroc că ești. Au fost alegeri. Avem și pandemie. Trai nenică, pe vătrai. Vreau numa să zic trei vorbe despre alegerile locale de la Hunedoara. Una scurtă și mă duc. Promit. Deci, alegeri, pandemie, diverși.

Prin urmare, primarul ăsta o rămas primar. Primarul fost o rămas tot primar, perdant. Păi cât de prost trebuie să fii ca să crezi că dacă spui că tu ai inventat scleroza și saltarul, trelingul și chinejii, o să te pună poporul la cârmă? Cu cartofi și ceapă, cu pită și tâmpiți poți să te faci un Cezar fals. Vine gladiatorul și-ți fute mufa. Ceea ce s-a și întâmplat. Văzu-și, vere?

Prietene, ăla perdant cu ciucuri și cu negrii, atâta prostie adunată la un loc nu am văzut în viața mea! Pă bune. Eu, dacă eram în locul tău (bine că nu sunt), mă duceam în Dubai și-i scriam ăluia ceva de genul, sugi pula. Pun pariu că-l enervai tare, mai tare.

În Alaska dacă mergeai și te rugai la gheață, pun pariu că aveai mai multe voturi, că doi kinderi, 7 pompalăi, două fufe și trei cimpanzei tot prindeai. Dar așa, ți-ai luat o pulă mare cât scândura de la dulapul lui Napoleon. Și-acum? Stai pe tușă, șugi pula și vorbești iar în van cu luna, ca Julio Iglesias.

Prietene, proștii mor când vor câinii, lupii nu mor când vor caii. Mă rog, o să te prinzi până la urnă. Contemporan tâmpit pe care te-am prins în pandemia asta de curvid.

Și ca să nu uit, înainte să închei. Fă-te cartofor, de pe acum, să ai cartofi pentru negrii din toamna următoare, sculător de fufe și de mufe. Te-ai gândit? Ți-ar sta bine în postura asta. Serios.

Ai scris că vii la primărie? La care? La primărie nu te înfățișezi cu maneliști, cu cartofi și sare, prostule. Ai simțit? N-am fost la vot de data asta și recunosc. Știam că vei muri definitiv. Deci, ce rost să mă mai obosesc. Acum te las, imbecil perdant pe veci.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.