19 feb. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Când proasta-i proastă

Tot proastă rămâne când proasta-i proastă. N-ai ce să-i faci. Proastă o să moară! Sper să nu revină, asta în ideea că ne întoarcem. Se culcă seara proastă, citind, cică, cărți despre Gică Petrescu, Fiodor Dostoievski, Kant (rațiunea este cea mai înaltă instanță a moralei). Păi, dimineața, tot proastă te trezești, proasto, dacă așa te-ai născut! Că ușa nu se deschide decât dinspre interior sau înspre exterior.

Îți cântă huhureazaua – n gând? Dormi, proasta, dracului. Doi indieni mergeau pe lac, tu ai vrut să te fuți cu al treilea. Proastă ești! Era doar un lac. Malul era mai încolo.

Nu poți să faci din proastă deșteaptă. Și când îi proastă, e proastă, se desfată, o ia câte unul și-o răsfață. O linge-n pizdă, ea se behăie. Nimic nou. O mai ia unul. La fel, se screme. Suge pula după ce îi explici că Alaska e mai la nord. Nimic nou pentru ea.

Am avut și eu pe una. După toate nebuniile, o devenit zână. Probabil că am ceva praf pe pulă. O devenit călugărița ancestrală. Și pizda toată i s-o închis. Pulele erau testate de covid la intrare. Veneau viteji cu cap de pulă mare, pizda ei spunea tu ai rău de macarale.

Kant când futea, nici nu știa dacă-i noapte sau e zi, el futea, ea, nu prea înțelegea, era doar un orgasm continuu, ea docilă, cică.

Am întrebato, când ne-am futut, noi doi, ce însemna pentru tine asta? Răspuns, nu vreau să vorbesc despre asta. Asta, poate, după ce își rupe pizda și curul (pe care, recunosc, că le ador,) chiar și într-un hamac, cu un alt rusnac. Spor. Baftă și miracole.

O să zică că am scris porcos. Am scris pe muzică lină. Cu un muribund alături. Sunt sincer și observ că sinceritatea e o vină. Nu mă dezic, o să mor EU. Muzica mea e divină, a ta, probabil, că-i altcumva. Semnez și azi, tot eu.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.