4 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Câte ceva despre fotografie II

Astăzi m-am gândit să povestim despre o aplicaţie disponibilă pentru smartfoane şi destinată începătorilor în ale fotografiei, mai ales celor care vor să se axeze pe portret, fashion, evenimente, fotografii de grup sau diverse editoriale. Cu toate astea aplicaţia poate fi utilă şi celor care doresc să-şi îmbunătăţească pur şi simplu poziţiile de pozat la mare sau la munte, la evenimente mondene, pe stradă sau unde mai au ei chef.

Softul se numeşte Posing App, este disponibil în App Store, Google Play, AmazonAppstore şi Windows Phone.

Pe platforma windowsphone.com găsiţi aplicaţia atât gratis cât şi plătită. Varianta moca este doar la versiunea 1.2.0.0, nu are toate sfaturile, trucurile şi poziţiile incluse şi funcţionează doar pentru Windows Phone 8 şi 8.1. Dacă decideţi să plătiţi 3,99 euro, puteţi avea pe telefon o Posing App cu toate poziţiile, sfaturile, trucurile şi indicaţiile incluse şi veţi primi versiunea 2.0.0.1, adică cea mai nouă. În plus, varianta plătită pentru această platformă de rulare funcţionează şi pe telefoanele cu sistem de operare Windows Phone 7.5.

De la App Store puteţi achiziţiona aplicaţia doar contra sumei de 2,99 dolari. O nimica toată. Mai ales că veţi beneficia de o versiune actualizată în 30 iunie 2015 , compatibilă chiar şi pentru iPad sau iPod touch.

De la Google Play poţi cumpăra Posing App actualizată în 10 iunie 1013 cu doar 10,34 lei. Nu ştiu de ce pe această platformă lucrurile par mai învechite, dar mă rog, să nu ne abatem de la subiectul principal.

Nu în ultimul rând puteţi obţine aplicaţia de care vorbim azi de pe Amazon cu 2,99 dolari. Acolo o găsiţi disponibilă doar la versiunea 2.0, apărută în august 2012. Nu este un mare impediment acest lucru deoarece, ulterior, vă puteţi actualiza programul la versiunile cele mai noi.

Mai jos ai şi câteva fotografii care din punctul meu de vedere nu fac decât să întărească ideea că această aplicaţie este utilă, îşi merită bănuţii şi chiar poate ajuta foarte mult atunci când pur şi simplu eşti lipsit de inspiraţie la şedinţa foto, fie că eşti în postura de model, fie că eşti omuleţul care declanşează şi regizează scenele. Cred că şi un mare fotograf poate avea goluri de inspiraţie, aşa că…

Click pe imagine

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.