5 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Nu cedaţi, nu obosiţi, nu-i lăsaţi să ne fure vocea!

În aceste zile România trebuie să revină românilor, cu orice preţ. Nu avem voie să cedăm, să obosim, să plecăm acasă. Aceasta-i adevărata revoluţie la care au visat românii de mulţi ani încoace. Aceasta-i revolta şi vocea în care şi-au pus speranţele cei care au plecat din ţară. Dacă lăsăm garda jos, dacă îi lăsăm să ne fure vocea, am pierdut definitiv.

Copiii de ieri au ajuns speranţa noastră de azi. Să-i ajutăm, să-i sprijinim, să le fim alături fie doar şi cu prezenţa. Vocea tinerilor se aude tot mai tare. Politicienii sunt deja speriaţi, însă nu sunt suficient de conştienţi că noi chiar nu mai glumim.

Aseară am fost în stradă. Mi-am luat inclusiv câinele cu mine pentru că am vrut ca rândurile mulţimii să fie cât mai mari. Îmi pierdusem orice speranţă, însă aseară am avut un moment de revenire, am simţit că totuşi poporul acesta nu dormea. De la o oră la alta, tot mai mulţi români au ieşit din case. A fost frig, dar nu am cedat. Am rămas în stradă. I-am încurajat pe tineri.

Am ieşit în stradă şi în 1989 şi nu am stat ascuns. Am ţipat şi atunci, am scandat, am tras cu arma şi-am suferit de frig. Dacă va fi nevoie la fel voi face şi acum. Nu trebuie să cedăm. Trebuie să ne recuperăm ţara. Lumea este cu ochii pe noi. Nu avem voie să ne facem de ruşine cedând în faţa firmiturilor aruncate de politicieni.

În aceste zile trebuie să punem presiune pe tot ce înseamnă politic. Nu mai avem voie să ne mulţumim doar cu jumătăţi de măsură. Schimbarea majoră trebuie să înceapă prin prezenţa noastră în stradă. În stradă vom decide soarta tuturor politicienilor aflaţi în prezent la putere.

Să dovedim întregii planete că poporul român nu a dormit, că poporul român nu a sperat degeaba, că poporul român încă mai are demnitate, chiar dacă ar trebui să cădem în genunchi.

Să nu ne lăsăm intimidaţi de noile nume împinse în faţă de aceleaşi partide politice. Să nu ne lăsăm intimidaţi de răspândaci şi de falşii formatori de opinie. Să nu cedăm decât după ce toţi hoţii din fruntea ţării vor pleca definitiv acasă.

Să rămânem în stradă şi să nu cedăm cu nici un preţ. România este a noastră, nu a lor. Copiii noştri merită un viitor mai bun, un viitor românesc, nu spaniol, nu nemţesc, nu englez, nu italian. Românii trebuie să se nască, să trăiască şi să moară în ţara lor.

Revoluţia se face în stradă, aşa că să ieşim în stradă şi să rămânem acolo până când vom reuşi să restabilim normalitatea şi la noi în ţară. Revoluţia nu se face la televizor, ci în stradă, aşa că SĂ IEŞIM DIN NOU ÎN STRADĂ.

Toni Ionescu are şi el ceva de spus. Ascultă-l aici şi hai din nou #ÎN STRADĂ.

Tudor Chirilă este alături de toţi. Citeşte aici şi hai din nou #ÎN STRADĂ.

Cristian Tudor Popescu are şi el o părere, priveşte, ascultă şi hai din nou #ÎN STRADĂ.

Deci, români, nu cedaţi, ieşim în stradă până pleacă TOŢI!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.