15 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Circuitul lucrurilor sau prostia lui Gânju

Bântuiam pe facebook şi descopăr o ştire scrisă de Avântul Liber, cum că Arion de la Primăria Hunedoara reabilitează străzile din Hunedoara. De cine-i scrisă această ştire comandată? De autorul „Avântul Liber”. Bun, nu contează, zic, şi trec mai departe. Mai clickuiesc puţin pe Avânt şi dau peste altă ştire idioată în care un anume Gânju zice că totul e de vânzare, că românii scot la vânzare tot ce au prin casă din cauza lipsurilor de tot felul că bla, bla, bla.

Înainte de a te lăsa să citeşti aberaţiile lui Gânju spun şi eu, dacă românii îşi vând boarfele şi vechiturile de prin casă este foarte bine. Produsele, bunurile, obiectele ar trebui să circule. Depozitarea tuturor bunurilor achiziţionate de un om într-o viaţă ar duce la un dezastru ecologic. Şi alte naţii de oameni îşi vând haina din casă pe doi, trei euro, şi nu poţi spune că toţi sunt săraci. Deci, nu poţi scrie că românii sunt săraci dacă îşi vând boarfele din casă, domnule Gânju.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.