13 aug. 2015
  |   1 Comentariu

Ciuvică, bate-l tu pe Zoso!

Aseară arunc o geană pe Antena 3, la Sinteza zilei, şi îl aud pe Ciuvică întrebând-ul pe Mircea Badea: dacă un băsist are un blog şi pe acolo vin alţii care-i comentează postările, ăia tot băsişti sunt? Badea nu înţelege şi chiar o spune. Ciuvică reia şi întreabă din nou cu câteva detalii în plus: … unii băsişti, ceva cu Zoso, un blog pe care se postează băsisme şi unde merg alţii şi comentează, cei ce îl vizitează pe bloggerul băsist sunt şi ei tot băsişti?

Nu ştiu dacă am redat exact din dialogul scurt purtat de Ciuvică şi Badea, însă ideea cred că aţi înţeles-o. Ciuvică are o problemă cu un blogger şi se plânge în direct lui Mircea Badea în speranţa că poate Badea o să-i dea în gură lui Zoso pentru că scrie “băsisme” pe blog.

Înţeleg că termenul băsist sună bine şi dă ghini di tăt la imagine, dar să-i acuzi pe unii că băsesc doar pentru că ţie nu-ţi plac postările de pe blogul lor mi se pare o lipsă de inspiraţie.

Sunt tare curios să aflu cu cine este solidar Ciuvică, în afară de Mircea şi Gâdea, şi dacă ar putea s-o dea parte-n parte cu Zoso fără să-i ceară ajutorul lui Badea.

Ciuvică, Zoso, din cât am reuşit eu să-l cunosc, este prea neutru la capitolul politică ca să reuşească nişte articole băsiste. Bloguri cu băsisme – cum le spui tu, ar fi astea: elenaudrea.ro, blog.elenaudrea.ro, basescu.ro, mru.ro. Apropo’, Ciuvică, ai văzut vreodată cam cum arată un blog-site cu adevărat băsist? Îţi spun eu, are o singură poză pe prima pagină care îl înfăţişează pe un băsist adevărat jucând teatru şi sărutând cu rânjetul pe buze un drapel românesc. Priveşte aici.

Un răspuns la Ciuvică, bate-l tu pe Zoso!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.