16 feb. 2016
  |   1 Comentariu

Colecție de texte idioate

Am mai spus asta, azi mă văd nevoit s-o repet, mai ales după ce am dat o raită pe tpu.ro, prostia nu doare și asta e bine, dacă ar durea nu am avea suficiente paturi prin spitale să-i cazăm pe toți idioții. Unii au învățat limba română cu femeia de servici, alții cu nea Ilie de la sculărie. Distrează-te și tu, că eu pur și simplu m-am crăcănat de râs.

Lillyyy de la 8 și pretenul de la 7

Lily

Fată proastă, care ești, mai bine stai în casă, definitiv, baricadează-te, încuie-te și aruncă cheia pe geam. Sau mai bine te duci în pădure, acolo nu trebuie să vorbești cu nimeni, un lucru foarte bun pentru tine… Și pentru omenire.

Cris890 cu floricica dragostei în cur

floarea-dragostei

Cât de prost trebuie să fii ca să pui asemenea întrebări? Tu ai înțeles ceva?

RazBoy și problema secolului

razboy

Și întrebarea care era?

Micuțul și părinții care fac sex oral

micuț

Copile, știu că ți-a rămas mintea acolo, asta e, nu prea ai ce să faci. Eventual spune-le părinților tăi să se ferească și ei mai bine, că altfel traumatizează copilul. Măi părinți denaturați ce sunteți, căutați și voi un loc mai intim, mai pe la pădure, prin mașină, pe dealuri, mai ales când aveți copil acasă.

George și problema din proțap

george

La faza asta am rămas fără cuvinte.

Kinderul și sperma de pe blugi

kinder

Copile, da, sperma poate să treacă, vorba unuia, și prin vesta antiglonț dacă vrea, dar și prin capul ăla al tău plin cu tărâțe de proastă calitate. Băh ești prost?

Eu zic să mai construim repede niște spitale, că nu se știe, s-ar putea să înceapă să doară prostia.

Un răspuns la Colecție de texte idioate

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.