16 nov. 2013
  |   20 Comentarii

Concurs: Declara-ti Dragostea cu Patos

Am mintea amortita, sunt in pana de idei. Am tot scormonit prin colturi si nimic, nici o luminita, nici o scanteie. Tot ce-mi vine e prea comun, prea simplu, prea complicat sau prea nu stiu cum. Ce ma fac? Anul acesta trebuie sa ofer cel mai frumos cadou din viata mea, pentru ca anul acesta se va intampla probabil inevitabilul, voi pleca spre zari indepartate si trebuie sa imi las mirosul, amprenta si un obiect martor ca am existat si fiintat in viata cuiva, in viata unei persoane pe care o iubesc mai mult decat iubeste pamantul razele soarelui de dimineata. Intelegi ce spun eu aici? Am nevoie de ajutor, cititorule! Asa ca…

Concureaza si scapa-ma. Da, iti ofer ocazia sa te intreci si sa imi dai idei de scoatere din criza asta care parca nu mai are sfarsit.

Titlul concursului: Declara-ti Dragostea Toata

Enuntul concursului: Doresc sa ofer un cadou, din gama bijuterii cu cristale, celei mai iubite si dragi persoane din viata mea, iar ca si idee de cadou am ales o pereche de Cercei cu cristale Swarovski, pe care ii poti viziona aici. Priveste bijuteria din videoclip si compune cea mai tare Declaratie de Dragoste pe care tu personal i-ai face-o celei mai dragi persoane din viata ta, odata cu daruirea cadoului ales de mine. Fii original, nu copia pe altii, fii sincer si mai ales cutremurator. Pe scurt, doresc sa premiez cea mai originala si mai sincera declaratie de dragoste din cate am citit si facut eu pana acum.

Metoda de concurare: comentariu postat la sfarsitul acestui articol, impreuna cu trimiterea unei adrese de email prin formularul de contact, necesara pentru a putea sa anunt finalistul.

Cerinte tehnice:
1. Declaratia sa aiba cel putin trei propozitii si minim 100 de cuvinte;
2. Doamnele/domnisoarele participante sunt libere sa-si aleaga orice cadou doresc din lista de videoclipuri prezentate de partenerul meu pe youtube;
3. Indiferent de cati participanti se vor alatura acestui concurs, va exista un singur castigator;
4. Daca nu se inscrie nimeni in concurs, premiul il voi darui lui Claudia Patrascu pentru toate intentiile bune, pentru profesionalism si mai ales pentru rabdarea de care da dovada la medierea tuturor situatiilor din concursul Super Blog 2013.

Criterii de jurizare:
1. Nu iau in considerare metoda copy-paste;
2. Voi analiza subiectiv;
3. Voi aprecia la maxim emotia si originalitatea;
4. Daca declaratia are specificata si persoana careia i se adreseaza iar acea persoana vine pe blog si isi spune parerea despre declaratie, concurentul are din start atentie speciala la jurizare.

Termene: concursul incepe acum si se termina in data de 21.11.2013, inclusiv. De la ora 00:01 nu mai iau in considerare nici un comentariu postat pe tema concursului.

Premii: un voucher de reducere de 50% la produse din gama “Butoni si bijuterii de fantezie” oferit de site-ul sponsor si partener al blogului meu, LuxuryGifts.ro.

Termen de jurizare: 22.11.2013

Nu mai sta si te uita asa, gandeste-te repede la persoana draga din viata ta si concepe declaratia vietii tale. Succes.

20 Răspunsuri la Concurs: Declara-ti Dragostea cu Patos

  • maya spune:

    Te iubesc cu patimă, te iubesc duios
    Te iubesc murdar, te iubesc frumos
    Te iubesc absurd, te iubesc firesc
    Te iubesc infernal, abisal te iubesc!

    • Athos73 spune:

      Oriunde-ar fi şi orice-ar face mâna mea,
      în orice mişcare a degetelor
      (scriind, pipăind, arătând ceva,
      apucând, palpitând )
      se simte febrilitatea înfometată de dor,
      căutând să îmbrace-n căldură
      mâna ta.
      Oricât de-ostenită ar fi gura mea
      sătulă de vorbe, trudită-n rostiri,
      re-nvie cu patos sorbind licăriri
      de-oxigen pur de suflet,
      răsărite din gura ta.
      Oricând tu m-ai chema,
      sufletul meu ţi-ar răspunde
      iar trupul meu s-ar ivi
      oriunde el s-ar ascunde,
      alergând către inima ta,
      către inima mea.

    • Uries spune:

      Athos, pe unde mi-ai umblat ca nu ai mai fost de mult timp pe la mine?

    • Athos73 spune:

      Am intrat destul de rar pe internet, din cauza lipsei de timp. Sper sa se remedieze situatia si sa vizitez mai des cele cateva site-uri dragi mie. Toate cele bune, Traian!

    • Uries spune:

      Si eu sper si te astept oricand cu drag. Numai bine!

    • Uries spune:

      Este placut pentru mine sa vad ca oamenii stiu totusi sa-si exprime iubirea si dragostea.

  • maya spune:

    Am uitat să nominalizez beneficiarul pătimașei declarații-Athos 73

  • Sonia spune:

    100 de cuvinte Traian? De ce ai nevoie de atât de multe? Dacă le însoțești cu o privire și cu o strângere de mână sunt suficiente doar două.

    • Uries spune:

      Da, este suficient sa acorzi doar o privire si o strangere de mana, insa de ce nu am face un mic roman de dragoste in 100 de cuvinte?

  • Dana Lalici spune:

    Dupa ce a spus Maya, nu stiu ce sa mai scriu. Eu nu fac declaratii de dragoste prelucrate, nu stiu s scriu versuri….asa ca o sa scriu cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care o stiu…evident, e subiectiv…
    E vorba de declaratia pe care Jack Nichoson o face in filmul meu preferat :as good as it gets”: „You make me wanna be a better man”.
    Initiativa de a oferi Claudiei voucherul este minunata. Daca voi fi eu cea care il voi castiga, te rog sa i-l oferi ei in schimb. Ai avut o idee….care m-a lasat cu gura cascata.

    • Uries spune:

      Poate versuri nu stii sa scrii, insa priceputa in a te juca cu vorbele cred ca esti. Eu zic sa mai incerci odata.
      Legat de premiu, daca se intampla cum ai zis tu promit ca il primeste Claudia, fara doar si poate.

  • diana spune:

    De curiozitate – cine este castigatorul concursului dvs.?

  • MARIANA SELIUC spune:

    N-am avut curaj sa concurez cu cei mai buni dar daca m-ai indemnat ,chiar daca concursul s-a terminat ,poate ma lasi „sa-mi descarc si eu inima „printr-o declaratie .”Mi-ai inseninat viata din clipa in care te-am vazut cu totul c-ai aparut ca un aisberg in viata mea si m-ai facut sa ma pierd in atatea sentimente incat era sa ma scufund,dar veselia ta m-a facut mereu sa simt ca viata este frumoasa iar mangaierile tale m-au facut sa simt ca plutesc si m-au facut cea mai fericita fiinta de pe pamant .Te iubesc dragul meu cum n-a iubit nimeni in viata :iubesc rasul tau ,graiul tau care uneori ma face sa sufar ,iubesc greselile pe care le faci si deciziile pe care le iei ,te iubesc din adancul fiintei mele fara tine inima mea n-ar putea sa bata pentru ca tu esti pulsul vietii mele.Iti multumesc pentru copii minunati pe care mi-i iai dat si-i multumesc mamei tale pentru ca te-a adus pe lume .Ei i-as fi oferit acel inel in semn de multumire ca existi si esti al meu .

    • Uries spune:

      Foarte frumos, Mariana. Pacat ca nu ai concurat la timp. Dar vorbele frumoase cred ca pica bine oricand persoanei careia te-ai adresat cu declaratia ta de iubire. Te felicit oricum ca si cum ai fi fost o castigatoare. De fapt ar trebui sa te simti castigatoare mai ales daca simti din suflet ceea ce ai spus.

  • MARIANA SELIUC spune:

    Iti multumesc pentru apreciere .Si da ,ceea ce-am scris vine din interior.:)

  • MARIANA SELIUC spune:

    Da ,e vreo problema ?Dar ramai incontinuare curios 🙂

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.