16 nov. 2013
  |   20 Comentarii

Concurs: Declara-ti Dragostea cu Patos

Am mintea amortita, sunt in pana de idei. Am tot scormonit prin colturi si nimic, nici o luminita, nici o scanteie. Tot ce-mi vine e prea comun, prea simplu, prea complicat sau prea nu stiu cum. Ce ma fac? Anul acesta trebuie sa ofer cel mai frumos cadou din viata mea, pentru ca anul acesta se va intampla probabil inevitabilul, voi pleca spre zari indepartate si trebuie sa imi las mirosul, amprenta si un obiect martor ca am existat si fiintat in viata cuiva, in viata unei persoane pe care o iubesc mai mult decat iubeste pamantul razele soarelui de dimineata. Intelegi ce spun eu aici? Am nevoie de ajutor, cititorule! Asa ca…

Concureaza si scapa-ma. Da, iti ofer ocazia sa te intreci si sa imi dai idei de scoatere din criza asta care parca nu mai are sfarsit.

Titlul concursului: Declara-ti Dragostea Toata

Enuntul concursului: Doresc sa ofer un cadou, din gama bijuterii cu cristale, celei mai iubite si dragi persoane din viata mea, iar ca si idee de cadou am ales o pereche de Cercei cu cristale Swarovski, pe care ii poti viziona aici. Priveste bijuteria din videoclip si compune cea mai tare Declaratie de Dragoste pe care tu personal i-ai face-o celei mai dragi persoane din viata ta, odata cu daruirea cadoului ales de mine. Fii original, nu copia pe altii, fii sincer si mai ales cutremurator. Pe scurt, doresc sa premiez cea mai originala si mai sincera declaratie de dragoste din cate am citit si facut eu pana acum.

Metoda de concurare: comentariu postat la sfarsitul acestui articol, impreuna cu trimiterea unei adrese de email prin formularul de contact, necesara pentru a putea sa anunt finalistul.

Cerinte tehnice:
1. Declaratia sa aiba cel putin trei propozitii si minim 100 de cuvinte;
2. Doamnele/domnisoarele participante sunt libere sa-si aleaga orice cadou doresc din lista de videoclipuri prezentate de partenerul meu pe youtube;
3. Indiferent de cati participanti se vor alatura acestui concurs, va exista un singur castigator;
4. Daca nu se inscrie nimeni in concurs, premiul il voi darui lui Claudia Patrascu pentru toate intentiile bune, pentru profesionalism si mai ales pentru rabdarea de care da dovada la medierea tuturor situatiilor din concursul Super Blog 2013.

Criterii de jurizare:
1. Nu iau in considerare metoda copy-paste;
2. Voi analiza subiectiv;
3. Voi aprecia la maxim emotia si originalitatea;
4. Daca declaratia are specificata si persoana careia i se adreseaza iar acea persoana vine pe blog si isi spune parerea despre declaratie, concurentul are din start atentie speciala la jurizare.

Termene: concursul incepe acum si se termina in data de 21.11.2013, inclusiv. De la ora 00:01 nu mai iau in considerare nici un comentariu postat pe tema concursului.

Premii: un voucher de reducere de 50% la produse din gama “Butoni si bijuterii de fantezie” oferit de site-ul sponsor si partener al blogului meu, LuxuryGifts.ro.

Termen de jurizare: 22.11.2013

Nu mai sta si te uita asa, gandeste-te repede la persoana draga din viata ta si concepe declaratia vietii tale. Succes.

20 Răspunsuri la Concurs: Declara-ti Dragostea cu Patos

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.