12 oct. 2015
  |   2 Comentarii

Un container de gunoi a parcat la semafor

Am fost la plimbare prin oraş ca un Turist Rătăcit. La o intersecţie, înainte cu câţiva metri de semafor, pe prima bandă, văd oprit un container de gunoi. Era parcat neregulamentar. Poliţia rutieră nicăieri. Şi containerul stătea liniştit în stradă. Am stat o vreme şi m-am uitat la el. Gunoi nu avea în el, din asta am dedus că şoferii îşi aruncă gunoaiele din maşină direct pe asfalt, că e mai simplu, mai cool şi mai băieţeşte, aruncatul la coşul de gunoi înseamnă nepoţeală.

În fapt, vorbesc despre o nepăsare crasă venită din partea unei firme plătită să se ocupe de ridicarea gunoaielor şi amplasarea pubelelor. Fotografia care însoţeşte acest articol este cât se poate de relevantă. Pentru că nu au timp să ridice gunoaiele şi resturile menajere (a se citi chef) angajaţii firmei SALUBPREST s-au gândit să lase un container de gunoi în stradă, pe prima bandă, înainte de semafor. Astfel, proprietarii de maşini pot face două lucruri de-odată: în timp ce stau la semafor îşi aruncă şi sacul cu gunoi menajer.

Priveşte şi ia aminte, ideile ingenioase nu vin din partea capetelor luminate, ci din partea gunoierilor. Mai rămâne ca această idee să fie omologată şi pusă în practică în toate marile oraşe ale ţării.

tomberon-gunoi

2 Răspunsuri la Un container de gunoi a parcat la semafor

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger