15 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei –15 octombrie 2015

Un puşti de 15 ani a fost acroşat de o maşină în timp ce trecea strada pe unde îi convenea lui mai mult, adică pe oriunde şi fără să belească ochii la maşinile care ar putea să dea peste el. Nu ştirea este importantă aici, ci faptul că tot mai mulţi oameni, idioţi cu tendinţe sinucigaşe, trec strada scriind pe facebook, ascultând ce le spune pretenaşul la telefon, visând la norocul ce ar putea să dea peste ei, uitând să se uite în stînga şi-n dreapta. (sursa)

Papa Francisc critică sistemul capitalist şi goana acerbă după bani. Poţi s-o faci cât vrei tu, domnule Papă, că oamenii tot avari vor rămâne. (sursa)

Spartanul Gerard Butler este îndrăgostit lulea. (sursa)

Liberalii s-au tâmpit de tot. Cică vor români din diasporă pe listele electorale. Hait, aţi înnebunit de tot? (sursa)

Putin mai are puţin şi instaurează Legea Marţială. Probabil că ar vrea să le interzică ruşilor şi să mai facă sex cu străinii. (sursa)

Germanii şi-au spionat aliaţii. Mda. Aşa o spuneţi de zici că şi-au împrumutat chiloţii delfinilor. (sursa)

Pofta pe care o simţi înseamnă o alertă importantă transmisă de propriul corp, un semnal prin care eşti atenţionat că lipseşte ceva. (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.