25 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 25 noiembrie 2015

Construirea Catedralei Mântuirii Neamului este un vechi proiect de peste 130 ani, zice preafericitul de la Biserica Ortodoxă Română. S-a ajuns la o ostilitate comandată împotriva Bisericii, mai zice singurul preafericit din țara asta. Vechi proiect? Pe asta de unde ai scos-o? Ostilitate comandată? E clar, din merțanul tău de sute de mii de euro vezi doar cai verzi pe pereți. (sursa: aici și aici)

Și dacă tot vorbim de popi și preafericiți, pe asta cum o vezi domnule Daniel din fruntea BOR: Sala de sport a școlii din Fizesu Gherlii, judetul Cluj, a fost transformată în hambar pentru grâul preotului din comună. Pe bune? De fapt de ce mă mir, la ce naiba le mai trebuie copiilor sport, să mănânci 3 hamburgheri pe zi, să bei cinci litri de cola, să mergi în fiecare zi la scoala care se află la 10 kilometri de casă, tot sport se numește, nu-i așa? (sursa)

Când nu ai ce face te apuci de numărat funcționari publici fără dosar penal. Bă, ești prost? (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.