28 oct. 2015
  |   2 Comentarii

Contrastele zilei – 28 octombrie 2015

Aseară discutam cu o cunoştinţă despre metoda mea de slăbit. Printre altele îi spuneam persoanei respective că dietele pentru slăbit nu reprezintă decât nişte soluţii temporare, deoarece, fără mişcare, puţin sport şi alimentaţie sănătoasă, kilogramele revin la loc pe nesimţite. Astăzi am citit un articol despre o tânără de 26 de ani care a reuşit în mai puţin de 12 luni să dea jos 80 de kilograme. Secretul ei? Alimentaţia sănătoasă şi activitatea sportivă zilnică. Eu spun că mai trebuie să şi vrei. (sursa)

Elenei Ceauşescu i se mai spunea şi “Păsărica”. De ce? Pentru că nu prea se împăca cu chiloţeii. (sursa)

O mireasă s-a prezentat la biserică cu o rochie care le permitea privitorilor să-i întrezărească din când în când zona intimă dintre picioare, din acest motiv preotul a refuzat cununia. Motivul? Blasfemie adusă Domnului Dumnezeu. Ce să-ţi povestesc, de parcă Dumnezeu nu a mai văzut femei dezbrăcate! (sursa)

Mama lui Gigi Becali a făcut blat la moaştele unui sfânt. CanCan se laudă cu această descoperire titrând aşa: “Strigător la cer! Mama lui Gigi a făcut “blat” la moaşte!”. Bă, voi când o daţi de gard o şi rupeţi rău de tot. Păi nu-i normal ca femeia aceia să meargă pe uşa din dos pentru a pupa moaştele sfântului? Doar nu vroiaţi ca mama lui Becali să stea la o coadă de doi kilometri pentru coaiele unui sfânt? (sursa)

Renault a lansat în Franţa un Duster de aproape 20.000 de euro. Şi maşina arată chiar bine. (sursa)

Ghid practic despre cum să decăpuşăm companiile de stat. (sursa)

2 Răspunsuri la Contrastele zilei – 28 octombrie 2015

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.