28 sept. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Cu ștromeleagul învârtoșat

Că tot e pandemie și că poate se gândește vreunul să se izoleze la domiciliul vreunei cucoane și s-o pună de-un viol, hai să vedem cum s-a legiuit violul pe la 1750 și cum se legiuiește violul la 2021.

Constantin Mavrocordat, anul 1750 – „Celui ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire”. Asta îmi place la nebunie.

Ștefan cel Mare, 1400 – 1500 – “Velcare sau velcine va îndrăzni a se năpusti asupra tinerelor fete cu șhtrumeleagul învârtoshat, predepsit va fi de lege prin tăierea scârbavnicului mădular și aruncarea lui la retze”.

Ioan Gheorghe Caragea, 1812 – „Vel cine vel care va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat asupra găurii fătătoare spre a o zăpsi pe ea, ori pe dinainte ori pe dinapoi, degrabă i se va taia scârbavnicul mădular, întru veşnica lui nefolosinţă“.

Faină limbă avem, faini oameni. Nu aveai loc de întors.

Anul 2021

(1) Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, prin constrangerea acesteia sau profitand de imposibilitatea ei de a se apara ori de a-si exprima vointa, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.

(2) Pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 18 ani si interzicerea unor drepturi, daca : a) fapta a fost savarsita de doua sau mai multe persoane impreuna; b) victima se afla in ingrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau in tratamentul faptuitorului; b1) victima este membru al familiei; c) s-a cauzat victimei o vatamare grava a integritatii corporale sau a sanatatii.

(3) Pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi daca victima nu a implinit varsta de 15 ani, iar daca fapta a avut ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este inchisoarea de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

(4) Actiunea penala pentru fapta prevazuta in alin. (1) se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.

Mno, în vremea noastră, îi cam așa: păi stai, că parcă voiam, dar nu mi-o plăcut și mai apoi la finalizare n-am mai vrut, și nici nu știu câți eram, cred că mă masturtam, masturtom, nu, măturam, nu, era parcă unul, nu, erau părinții plecați, nu, oralul nu mi-a plăcut, clar, asta știu foarte clar, că nu mi-or dat voie să vorbesc cu gura plină și că, apoi, nesimțiții, m-or întrebat ăia dacă știu cine o folosit ghioaga, și eram și flămândă, și io am și zbierat că nu acolo și ei or zis bine, și-or schimbat poziția și io atunci am pierdut firul trăirilor și m-am trezit că mă violau.

Și finalul. Atât.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.