3 mart. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Cum să descarci filmulețe de pe Facebook

Am fost întrebat și am răspuns. Da, filmulețele de pe facebook pot fi descărcate la fel ca cele de pe Youtube. N-am înțeles de ce am fost eu întrebat când de fapt goagăl abundă de informații din toate domeniile. În fine, știu, e mai simplu să primești totul pe tavă decât să încerci să te descurci singur la fel cum o fac și eu, până la o limită, că fiecare are limite, deși cineva mi-a spus că aș putea simți și eu mirosurile pe care le simte câinele meu lup. Pff, ce glumă proastă.

Revin la filmulețele de pe facebook. Am observat că sunt peste două miliarde de rezultate dacă dai un search pe google după termenii download facebook (îți dai seama ce senzație ai dacă postezi un articol pe tema asta și te descoperi în coada acelui clasament?). Păi e foarte simplu, că unii s-au gândit și la asta, unii și mai deștepți chiar au prevăzut asta. Te duci pe motorul de căutare, dai căutare pentru download filmulețe de pe măria sa facebook (evită măria sa) și primești rezultate.

Nu-ți rămâne decât să urmezi instrucțiunile pe care ți le dă softul sau siteul care se ocupă cu descărcat filme de pe facebook și gata, ai rezolvat-o și pe asta. Simplu, ți-am spus.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.