14 aug. 2013
  |   2 Comentarii

Cum sa incurcam circulatia sau sa primim amenzi mai multe

De foarte curand in Municipiul Hunedoara au aparut multe linii duble continue, chiar pe asfalt, evident. Unele regularizeaza ceva, altele te incurca de iti sare benzina din rezervor. Nu stiu dupa ce criterii se gandesc regulile de circulatie pe carosabil. Dar acum cateva zile am vazut schimbari care te pun pe ganduri. Una dintre ele este o linie dubla continua care obliga tirurile care fac livrari in Hunedoara sa parcurga jumatate de oras ca sa ajunga la rampa de descarcare de la singurul hipermarket care o reusit sa ravaseasca stadionul pe care o jucat candva fotbalistul Michael Klein.

Cu ce liniare or fi gandit cei din administratie noile reguli de circulatie chiar nu stiu, insa eu am decis sa iti arat practic cam ce manevre poti sa faci numai ca sa intri la Kaufland, locul unde aproape toata lumea merge, fie si pentru un kilogram de cartofi.

Precizez inca odata ca am evitat sa dezvalui numerele de inmatriculare tocmai pentru faptul ca nu indisciplina am vrut sa o scot in evidenta, desi ea exista, ci superficialitatea cu care gandesc autoritatile reguli de circulatie pentru un oras care nu-i Los Angeles.

2 Răspunsuri la Cum sa incurcam circulatia sau sa primim amenzi mai multe

  • MARIANA SELIUC spune:

    Si la Cluj i-a dat peste cap cu noile reguli de circulatie inca de prin 2008 .Sa ajungi de la o clinica la alta dar care sunt foarte apropiate trebuie sa faci niste ocolisuri de te imbeti de cap .Bine c-am mers cu taxi ca altfel ne rataceam sau ni se gaurea buzunarul .:)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.