16 sept. 2013
  |   2 Comentarii

Cum sa strangi adrese de email prevestind moartea

In mod normal nu ma ocup de mesajele care spun ca daca nu trimiti mai departe nu stiu ce tampenie de text mori in cateva zile ori te loveste vreun necaz venit, cica, direct de la creator. Acum insa am s-o fac pentru ca nu am inteles pe deplin interesul individei care a postat un comentariu la articolul in care vorbesc despre masinile de cusut Ileana, Singer si Brother, citibil imediat, daca doresti, chiar aicisha.

Fii atent/a cum sta treaba cu comment-ul ala, pe care de altfel l-am lasat liber, deoarece arsenalul meu nu l-a detectat ca si spam. Ma intorc de la Ursici, acolo unde am fost sa pun mana la aducerea luminii in casele unor oameni. Termin acolo si ajung din nou la pupitrul de comanda al blogului meu si vad un comentariu postat de cineva care si-a spus Annemarie. Atasata la el gasesc o adresa de Yahoo.

Bun, zic, si ce-i cu asta, ca spam nu prea pare a fi, fiindca nu are link spre nimic? Oare chiar acest comentariu imi va aduce sfarsitul sau disparitia dupa taman 7 zile?

Am tot gandit problema, dar raspunsuri ba. O presupunere insa tot am obtinut, ea suna cam asa: deci, dau copiere la text (desi este varza ca si compozitie) si il plasez in cel putin 15 comentarii pe cel putin 15 bloguri sau site-uri care imi dau voie sa comentez, ca asta te indeamna sa faci chiar textul din comentariu. In plus, tot acolo esti avertizat ca de nu crezi ce se scrie si ignori smecheria cu un mare ghivent vei disparea sau muri negresit peste fix 7 zile.

Na, poftim, uite cum m-am procopsit eu cu un avertisment apocaliptic exact in timp ce am mers sa fac un bine si sa scriu istorie la Ursici! Deci sa inteleg ca domnul creator al Universului a zis asa: ma, daca tot te-a mancat la dorsal sa mergi si sa-ti rupi oasele pentru 52 de oameni care nu au curent electric, de la daci incoace, eu o sa te trimit in nefiinta daca nu servesti acelasi ultimatum si altor 15 oameni?

Oare Dumnezeu si-a facut niste calcule precise si ii da cu virgula la recensamantul oamenilor de pe planeta asta? Hm. Eu zic, totusi, ca e vorba doar de o metoda noua, cu schepsis, prin care se urmareste obtinerea unei baze de date cu adrese de email, cu ajutorul efectului imediat al unor mesaje pe care de indraznesti sa le ignori te vei duce incolo de acilea, adica din viata asta, adica in viata de mai apoi. Asa cred eu, poate gresesc. Daca tu intelegi altceva da barem un semn.

Oricum, nu voi posta tampenia aceea si la altii, ca stiu sigur ca unii vor rade copios de mine. Insa, de vei vedea ca am disparut, ca nu mai scriu nimic, ca nu mai raspund la telefoane, sa te gandesti la mine, ca poate s-a adeverit ce scrie proasta aia acolo.

Dar ca sa nu zici ca vorbesc eu prostii si ca m-am tampit dupa ce am stat 7 zile la usa cortului, te invit sa citesti comentariul in direct, chiar aicisha. Oricum, te vei si distra cu propozitii de genul asta: “Curand ea a ras si a ignorant in intregime linkul si a plecat.” Nu-l ignora si tu. Glumesc! Citeste doar comment-ul.

2 Răspunsuri la Cum sa strangi adrese de email prevestind moartea

  • Sonia spune:

    Am citit comentariul cu pricina. Și mă întreb dacă să pornesc să comentez pe 15 bloguri diferite în 15 feluri diferite. Să încep, oare, aici? Sau nu se pune? 🙂

    • Uries spune:

      Eu zic sa spui aici doar daca ai ceva de spus, iar acest lucru cred ca deja l-ai facut. Iar pe ala alu’ aia eu zic sa-l ignori.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.