4 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

D’ale Casei, din când în când şi-o dată-n gând

Ca să nu uit anumite lucruri bune pe care le fac câteodată am decis să înfiinţez secţiunea D’ale Casei. Nimic complicat, totul cât mai util. Un buton pus în bara meniului şi ne putem întoarce oricând la lucruri făcute sau nefăcute pe lângă sau la casă. Cu alte cuvinte, am decis să strâng grămadă toate scrierile despre „cum să faci”, „ce să faci” sau „cum am făcut eu”. În plus, m-am gândit că aşa mai fur şi eu câte-o idee, două de la cititori sau chiar de la meşteri pricepuţi în D’ale Casei.

Ce zici, o fi bine, o fi rău ca pe uriesblog.ro să existe secţiunea D’ale Casei? Ştii melodia aia veche cântată de  A.S.I.A, care zicea că să vedem, să vedem ce-o să iasă? Suna tare periculos hitul, dar a prins. Să vedem şi cu D’ale Casei ce-o să iasă.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.