1 iun. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

De 1 iunie spun La Mulți Ani copiilor din lumea-ntreagă

Azi e ziua voastră. Unii dintre voi știți deja asta, alții încă nu conștientizați nici măcar faptul că existați. Azi toată lumea vă urează la mulți ani, azi toată lumea încearcă să vă iubească mai mult decât în restul anului.

Dar să nu uităm că atâta timp cât un părinte încă mai trăiește, adultul este încă un copil, pentru părinte, pentru bunici. Așadar, la mulți ani și vouă, adulți cu suflet de copil, adulți cu părinți și bunici aflați încă în viață.

Iar vouă, tuturor copiilor din lumea-ntreagă, cu părinți, orfani, bogați sau săraci, normali sau cu handicap, răi sau cuminți, mai mult sau mai puțin deștepți, bolnavi sau sănătoși, vă doresc să fiți mult mai iubiți în fiecare zi, vă doresc să creșteți mari, să fiți mai sănătoși, să primiți mai mult respect din partea adulților, să cuceriți lumea și să aveți puterea să nu distrugeți planeta așa cum noi, adulții, o facem deja.

Și vă mai doresc o viață lungă, în care să primiți tot ce vă doriți, în care să primiți dragoste, să cunoașteți succesul, să aveți puterea de a nu-i da la o parte pe cei bătrâni, să-i înțelegeți pe toți cei aflați în preajma voastră.

La Mulți Ani, copii ai întregii lumi!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.