18 dec. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

De ce atrage mai tare o femeie cu părul lung?

Zic unii că femeia cu părul lung e mai sexi, mai focoasă, mai frumoasă, mai de toate, față de femeia cu părul scurt, care, cică, ar fi mai băiețoasă, mai brutală, mai cu fața de bărbat, mai păroasă uneori pe față, mai în funcții de condus bărbați proști.

Comparativ, atunci, și bărbatul că părul lung ar trebui să fie mai sexi, mai atractiv, mai masculin, mai puternic, mai cu o chestie mai mare, mai sensibil, mai romantic, adică așa cum vor femeile, față de cel cu părul scurt, care se presupune că ar fi în acest caz mai prost, mai ridicol, mai libidinos, mai fără sex, mai tâmpit uneori și chiar mai fără virilitate în cazurile în care se cere și asta.

Dar să revin la femeie. Părerea mea, cel puțin deocamdată, e că femeia cu părul lung e chiar sexi, chiar dacă dă cu părul prin pat atunci când faci sex cu ea, de te trezești că în loc să săruți mai des scuipi, prin pat, pe ea, pe pereți, mno, cumva trebuie să scapi de firele de păr interminabile priponite chiar între dinții tăi încă sănătoși.

Femeia cu păr lung are un ceva care, chiar dacă are 180 de kilograme, atunci când își lasă podoaba capilară să-i cadă peste față se trezesc chiar și morții. Asta nu înseamnă că femeia cu păr lung este neapărat frumoasă natural, că dacă-i tai părul și-o tunzi periuță se transformă în ceva ce te duce cu gândul la Chewbacca din Războiul Stelelor, personajul acela simpatic care știa să spună doar ”aaarrrr, aaaarrrr”.

Dar, dar, personal am întâlnit femeie tunsă scurt care efectiv îți sucea mințile, și treaba nu venea strict de la faptul că femeia aia chiar ar fi fost frumoasă, nu, nici măcar prea tânără nu era, acel ceva care o făcea să fie foarte sexi venea de la o mică șuviță de păr lăsată intenționat mai lungă față de restul podoabei.

Părul femeii are rol de guvernator, trăsăturile femeii și eventualele forme voluptuoase sunt spiridușii care execută ceea ce spune guvernatorul. Tu ce crezi?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.