13 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Cum să devii general de armată

Nimic mai simplu, bani să ai. Iei legătura cu MapN, spui că ai o sumă mare de bani care te enervează, şi eşti pe cale să devii general de armată în rezervă. Practic ai nevoie de 50.000 de euro pe an, timp de 12 ani, 50.000 X 12 egal 600.000 de euro. O nimica toată, unii au luat şpagă de un milion de euro, aşa că ce-i aia 600.000? Nu glumesc. Cred că dacă prind un contract de publicitate mai gras mă fac general de armată, tata a murit ofiţer de armată după ce a făcut şcoală militară, eu de ce să nu fiu mai şmecher ca el?

Oi fi general în rezervă, dat tot general sunt, cu grade, cu onoruri, cu tot tacâmul. Cine ştie, poate voi primi cândva, cumva şi-o pensie, că na, o să devin un om influent, o să stau la masă cu alţi generali care şi-au futut sănătatea prin cazărmi şi pe terenurile de instrucţie ca fraierii.

De fapt vorbesc chiar serios, 32 de deputaţi şi senatori au venit cu o propunere legislativă care s-ar putea să te ajute să devii militar cu grade în regulă. Şi ăştia sunt hotărâţi şi mulţi al dracu’ când vine vorba de viitorul lor şi al neamului care îi moşteneşte, tu-le muma-n cur de şmecheri cu cravată.

Cum, bă, să dai grade militare unuia care ar putea să cumpere toată România dacă ar vrea?

(sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.