24 ian. 2016
  |   4 Comentarii

Din curtoazie, WhatsApp pe viață, cu diacritice!

Pe bune? Chestia asta-i pe bune sau nu mai văd eu bine? De ce să-mi dai liber la convorbiri pe viață? De unde atâta curtoazie? Mai are cineva WhatsApp pe viață sau asta a fost, așa, un preambul, o pregătire înainte de factura care o să mă culce la pământ?

whatsapp

4 Răspunsuri la Din curtoazie, WhatsApp pe viață, cu diacritice!

  • Kmi spune:

    Nu esti singur!! De aceeasi marinimie am avut si eu parte si eu mai deunazi. Sincer nu mi-a venit sa cred ce mi-au vazut ochii când stiu ca totul pe lumea asta se plateste si când toti suntem mai buni de Craciun sau de Paste! Sper sa nu gasesc prin cutia postala si vreo factura dee la ei, iar daca totusi o voi gasi primul pas va fi renuntarea la serviciile lor. 🙂

  • Victor spune:

    Da si eu am aflat de WHATSAPP acum aproape un an si ma folosesc de el des . Este foarte ok. si acum il au toti amicii mei Il recomand tuturor care au internet fie mobil sau acasa pe cablu .Nu poti renunta la telefon caci nu functioneza fara net.

    • Eu am încercat și WowApp, nu mi-a plăcut, așa că am revenit la whatsapp, foarte bună aplicație. O folosesc și pentru apeluri telefonice în străinătate, semnalul este mult mai bun, parcă, decât cel din rețeaua de telefonie mobilă.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.