7 mart. 2013
  |   1 Comentariu

Dragi femei, inlocuiti-va epilatoarele

Pe vremuri bunica nu mergea la epilat, nu avea timp pentru asa ceva, facea agricultura, sa aiba ce manca. Nu ca n-ar fi mers daca cineva ar fi facut propaganda in acest sens, dar nu mergea. Nici bunicul nu se epila sub brat. Era chiar mandru de podoaba sa. N-a fost un lucru rau acest lucru si nimeni nu se rusina cand iesea la plaja.

Vremurile au trecut si oamenii au evoluat. E bine. Industria cosmetica a progresat, s-a dezvoltat foarte tare si femeia contemporana a devenit foarte emancipata si cocheta. Din nou zic ca este fain acest lucru. Nu-i asa?

Inca de la inceputuri femeile din viata noastra au inceput sa foloseasca clasica ceara pentru epilat. La unele durea mai tare acea smulsatura care indeparteaza parul nedorit. Cu toate acestea erau dispuse sa sufere pentru a fi mai frumoase si pentru ca noi barbatii sa le apreciem mai tare. Admir femeile care se ingrijesc si le deplang pe cele care nu o fac. Dar este alegerea lor si ce scriu eu aici e doar o parere.

In zilele noastre, pentru a indeparta parul nedorit de pe corp, femeile au la dispozitie mai multe alternative. Prima ar fi sa mearga la un salon de cosmetica, dar asta ar insemna sa reduca din timpul petrecut cu partenerul, familia sau cu copiii. Insa, foarte multe femei au ales sa exerseze aceasta activitate in propriul camin si in intimitatea proprie.

Ceara si banda adeziva a fost si este inca o procedura extrem de folosita, desi epilarea prin aceasta metoda este destul de dureroasa. Alte femei au ales epilarea cu ceara din zahar, care se prepara foarte usor si este si mai putin costisitoare. Un avantaj foarte mare al metodei casnice de epilare este faptul ca nu trebuie sa te programezi si nici nu implica riscuri in privinta igienei. Dezavantajul este ca neavand experienta ai putea pierde mult mai mult timp decat cel petrecut la salonul de cosmetica.

Desi industria cosmetica tinde spre intoarcerea la natura, tehnologii de tot felul apar aproape zilnic. Daca tastezi in google o cautare pentru aparate de epilat vei vedea ca exista foarte multe anunturi care propun cumpararea acestor unelte. Unele taie firul de par, altele il smulge, iar cele mai revolutionare utilizeaza tehnologia laserului, acesta facilitand indepartarea definitiva a firelor de par.

Revolutionarul Silk’n SensEpil

silkn-sensepil-epilator-cu-lumina-pulsata-iplPersonal propun un aparat de epilat revolutionar expus cu o reducere de pret considerabila pe un magazin online de care nu am stiut pana acum, insa pe care cred ca il voi mai vizita destul de des. Chiar il recomand, mai ales ca sunt foarte multe femei care doresc o epilare definitiva. Il puteti vedea si in poza alaturata.

Detalii despre aparatul de epilat Silk’n SensEpil puteti obtine chiar de aici, il veti observa listat la oferte si reduceri, femeile cu siguranta vor fi incantate de pret si de cadoul oferit la achizitia lui. Unealta este utilizata deja in foarte multe saloane de infrumusetare. La teste s-a demonstrat ca nu produce disconfort si ca este foarte usor de manevrat. Acesta functioneaza pe baza tehnologiei IPL, iar dupa utilizarea regulata a aparatului firul de par poate disparea definitiv.

Epilarea cu ceara inca este la moda, multe femei inca militeaza pentru aceasta procedura, insa eu nu as recomanda asa ceva partenerei de viata, mai ales ca am incercat si eu candva aceasta metoda in zona axilei, ocazie cu care am dovedit ca pot perturba fonic mediul inconjurator daca ma apuc de strigat.

Tehnologia, indiferent de domeniul in care actioneaza, trebuie utilizata. Ma fascineaza obiectele sofisticate si utile si le recomand ori de cate ori am ocazia. De ce sa te maltratezi si sa pleci de la cosmetica cu pielea de pe picioare rosie cand poti sa recurgi la un aparat care poate inlocui cu succes operatiuni multiple, consumatoare de timp si bani?

Este cazul sa nu mai recurgem la metode invechite, primitive, atata timp cat industria cosmetica ne ofera numeroase inovatii care ne simplifica si ne usureaza viata. Deci, dragi femei, inlocuiti epilatoarele.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013.

Un răspuns la Dragi femei, inlocuiti-va epilatoarele

  • MARIANA SELIUC spune:

    Iti multumesc si apreciez ca te intereseaza acest lucru care pentru unii poate fii banal sau dezgustator in loc sa aprecieze eforturile pe care le facem pentru a fi placute .Faptul c-ai experimentat pe propria-ti piele inseamna ca intradevar apreciezi efortul nostru ,al femeilor pentru a fi placute si frumoase .Si totodata ne-ai amuzat .

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.