21 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Nu vă duceţi în Libia, securitatea este zero

S-a gândit cineva să plece în Libia cu afaceri sau în scopuri turistice? Mai bine staţi pe fundul vostru. Nu este de mers acum în acea ţară. Securitatea în zonă este zero şi atacurile teroriste pot apărea la tot pasul. Externele ne îndeamnă să părăsim acea ţară imediat. Punctele terestre de frontieră  cu Egipt, Algeria, Ciad, Niger şi Sudan sunt închise, singurul deschis fiind cel cu Tunisia.

Ca urmare a războiului civil, marea majoritate a populaţiei posedă arme iar numărul infracţiunilor a crescut în ultima perioadă pe întreg teritoriul Libiei. În Libia situaţia este groasă. Libanezii nu se joacă, un român în calea lor ar fi ca o râmă în calea bocancului. Foarte mulţi oameni mor încercând să fugă în Europa. Vezi aici informaţii detaliate despre situaţia din Libia şi stai acasă, la noi încă e bine.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.