7 ian. 2016
  |   7 Comentarii

Ești bulangiu? Vrei să te măriți? Du-te-n Olanda!

Nu suport și nu am susținut niciodată bulangereala, adică partidele de sex și căsătoriile între bărbați. Situație valabilă și în cazul femeilor. Nu mai cred în Dumnezeul bisericilor și al tâmpiților, cred într-un creator diferit de cel descris și evocat de majoritatea omenirii. Cu toate acestea, consider că Mai Marele lumii a hotărât ca această lume să se dezvolte prin uniunea dintre un bărbat și o femeie. Doi bărbați pot să și-o tragă până nu mai au suflare, un copil nu va apărea niciodată. Același rezultat fiind obținut și în cazul a două femei.

Și-atunci, care-i ideea? De ce să fiu de acord cu așa ceva? De ce să fiu obligat să văd pe stradă doi bărbați sărutându-se, mozolindu-se fără pic de jenă în fața copilului meu? De ce să fiu eu obligat să fiu atent ca nu cumva să vadă copilul meu doi bulangii care se masturbează reciproc într-un boschet sau pe o bancă mai retrasă în parc?

De ce să fiu eu nevoit să-i explic fetiței mele că alea două tanti blonde care merg de mână și se sărută din când în când pe gură sunt anormale, că femeile de fapt se pupă cu bărbații, că două femei nu pot să facă un copil pe cale naturală, că ea s-a născut dintr-un bărbat și-o femeie, nu din doi bărbați sau două femei?

Că alte țări se consideră mai civilizate și mai înaintate în gândire pe motiv că au legiferat căsătoria și bulangereala este strict problema lor. Am luat de la țările ”civilizate” tot ce a fost mai rău, desigur, mai urmează să ne futem pe stradă ca chiorii, bărbat cu bărbat, femeie cu femeie, o femeie cu cinci bărbați, un bărbat cu alți trei bărbați.

Nu sunt un adept al preafericitului Daniel de la BOR, însă în acțiunea lui de a introduce în Constituție precizarea că familia este formată dintr-un bărbat și-o femeie îl susțin în totalitate.

Cum naiba s-ar simți un copil când ar afla că mama lui e un bărbat, în timp ce mama prietenului său e o femeie? Dacă legiferăm căsătoria dintre doi bărbați asta înseamnă că am rezolvat problema intrigilor și atacurilor venite din partea celor care încă mai cred în familia tradițională formată dintr-un bărbat și-o femeie?

Dacă eu aflam că mama ”m-a făcut” cu o femeie în secunda doi aș fi plecat definitiv de acasă pentru a-mi căuta adevărata mamă sau adevăratul tată. Bulangiii nu sunt oameni normali, prin urmare nu putem normaliza un lucru care nu-i normal. Există lucruri pe lumea asta care sunt și normale și anormale, acest lucru fiind stabilit de punctul de vedere al fiecăruia. Dar când un bărbat își bagă scula într-un alt bărbat și făcând asta spune că-i ceva normal să facă asta deja ne referim la o boală, la un defect genetic, la o eroare de soft. Nu găsesc nimic normal în toată treaba asta.

Nu vreau să jignesc homosexualii sau lesbienele, nu vreau să atac pe nimeni, îmi exprim doar opinia ca cetățean al acestei țări, ca părinte, ca bărbat, ca ființă umană. Atunci când auzim că un preot, un funcționar public, un demnitar, un președinte de stat este homosexual, ne revoltăm, punem la zid, etichetăm, și e normal să fie așa. De fapt, avem o reacție firească, trezită de instinctele naturale.

Căsătoria este un moment celebru, un moment unic în viața unui om (sau cel puțin așa ar trebui să fie), nu putem să ne batem joc de acest moment acceptând ca doi bărbați să fie uniți ca soț și soție.

Unde mai pui că momentul în care doi bărbați își iau limba în gură este de-a dreptul scârbos. De ce să fiu eu obligat să mă uit la astfel de scene? Pentru că dacă legiferăm și liberalizăm acest obicei nimeni nu va mai avea nici o jenă în public. Totul va fi pe față. Vom vedea bulangii cum își bagă degetul în cur pe autobuz, în tramvai sau chiar în timp ce stau la rând să-și cumpere pâine.

Am o părere și pentru Asociația MozaiQ, care condamnă implicarea BOR „în chestiuni ce țin de organizarea laică a statului român” și care susține că BOR vrea să îngrădească drepturile cetățenilor. Stimabililor, presupunând că ați hotărât să vă spuneți Mozaiq pentru că în rândurile voastre există și de unii și de alții, cred că înțelegeți la ce mă refer, vă spun doar atât: bulangereala nu-i un drept și nici o normalitate, vorbim strict de o anomalie genetică. Așa că lăsați-mă cu filmele voastre în care Dumnezeu și-o trăgea cu Sf. Petru și Sf. Vasile i-o sugea lui Isus de plăcere și uneori și pe bani. Cântați la altă masă. În Olanda sau în Spania, spre exemplu.

Cum ar fi să auzim într-o zi că nevasta Președintelui României este o bărbată cu coaie foarte mari. Un titlu de ziar foarte mișto, nu-i așa?

Doi bulangii, un copil înfiat de la o mamă care-i chiar femeie. Mama, bărbat cu coaiele atârnând greu, merge la bebele de un an și-i spune: hai la mama să-ți dea mama să sugi, dragul lu’ mama! Bă, ești prost? Ce-i dai să sugă? Mișto tablou, nu-i așa?

În sfârșit, anormalii, adică bulangiii și lesbienele, sunt mult, dar mult mai puțini decât normalii, așa că terminați cu legile astea idioate. Cum arată o fotografie în care doi elefanți masculi se fut unul pe altul în cur? Nu arată bine? Dar doi lei? Dar doi girafi? Dar doi hiene? Nu sună bine, așa-i? Normal că nu-i normal. Păi și-atunci, despre ce naiba vorbim aici? Așa că, dacă te crezi bărbată și vrei să te măriți cu altă bărbată, mai bine du-te-n… Olanda. Sau unde vrei tu. Că eu nu-s de acord să-mi spurci aerul și să-mi strici peisajul citadin. Hai, bîști!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger