7 ian. 2016
  |   7 Comentarii

Ești bulangiu? Vrei să te măriți? Du-te-n Olanda!

Nu suport și nu am susținut niciodată bulangereala, adică partidele de sex și căsătoriile între bărbați. Situație valabilă și în cazul femeilor. Nu mai cred în Dumnezeul bisericilor și al tâmpiților, cred într-un creator diferit de cel descris și evocat de majoritatea omenirii. Cu toate acestea, consider că Mai Marele lumii a hotărât ca această lume să se dezvolte prin uniunea dintre un bărbat și o femeie. Doi bărbați pot să și-o tragă până nu mai au suflare, un copil nu va apărea niciodată. Același rezultat fiind obținut și în cazul a două femei.

Și-atunci, care-i ideea? De ce să fiu de acord cu așa ceva? De ce să fiu obligat să văd pe stradă doi bărbați sărutându-se, mozolindu-se fără pic de jenă în fața copilului meu? De ce să fiu eu obligat să fiu atent ca nu cumva să vadă copilul meu doi bulangii care se masturbează reciproc într-un boschet sau pe o bancă mai retrasă în parc?

De ce să fiu eu nevoit să-i explic fetiței mele că alea două tanti blonde care merg de mână și se sărută din când în când pe gură sunt anormale, că femeile de fapt se pupă cu bărbații, că două femei nu pot să facă un copil pe cale naturală, că ea s-a născut dintr-un bărbat și-o femeie, nu din doi bărbați sau două femei?

Că alte țări se consideră mai civilizate și mai înaintate în gândire pe motiv că au legiferat căsătoria și bulangereala este strict problema lor. Am luat de la țările ”civilizate” tot ce a fost mai rău, desigur, mai urmează să ne futem pe stradă ca chiorii, bărbat cu bărbat, femeie cu femeie, o femeie cu cinci bărbați, un bărbat cu alți trei bărbați.

Nu sunt un adept al preafericitului Daniel de la BOR, însă în acțiunea lui de a introduce în Constituție precizarea că familia este formată dintr-un bărbat și-o femeie îl susțin în totalitate.

Cum naiba s-ar simți un copil când ar afla că mama lui e un bărbat, în timp ce mama prietenului său e o femeie? Dacă legiferăm căsătoria dintre doi bărbați asta înseamnă că am rezolvat problema intrigilor și atacurilor venite din partea celor care încă mai cred în familia tradițională formată dintr-un bărbat și-o femeie?

Dacă eu aflam că mama ”m-a făcut” cu o femeie în secunda doi aș fi plecat definitiv de acasă pentru a-mi căuta adevărata mamă sau adevăratul tată. Bulangiii nu sunt oameni normali, prin urmare nu putem normaliza un lucru care nu-i normal. Există lucruri pe lumea asta care sunt și normale și anormale, acest lucru fiind stabilit de punctul de vedere al fiecăruia. Dar când un bărbat își bagă scula într-un alt bărbat și făcând asta spune că-i ceva normal să facă asta deja ne referim la o boală, la un defect genetic, la o eroare de soft. Nu găsesc nimic normal în toată treaba asta.

Nu vreau să jignesc homosexualii sau lesbienele, nu vreau să atac pe nimeni, îmi exprim doar opinia ca cetățean al acestei țări, ca părinte, ca bărbat, ca ființă umană. Atunci când auzim că un preot, un funcționar public, un demnitar, un președinte de stat este homosexual, ne revoltăm, punem la zid, etichetăm, și e normal să fie așa. De fapt, avem o reacție firească, trezită de instinctele naturale.

Căsătoria este un moment celebru, un moment unic în viața unui om (sau cel puțin așa ar trebui să fie), nu putem să ne batem joc de acest moment acceptând ca doi bărbați să fie uniți ca soț și soție.

Unde mai pui că momentul în care doi bărbați își iau limba în gură este de-a dreptul scârbos. De ce să fiu eu obligat să mă uit la astfel de scene? Pentru că dacă legiferăm și liberalizăm acest obicei nimeni nu va mai avea nici o jenă în public. Totul va fi pe față. Vom vedea bulangii cum își bagă degetul în cur pe autobuz, în tramvai sau chiar în timp ce stau la rând să-și cumpere pâine.

Am o părere și pentru Asociația MozaiQ, care condamnă implicarea BOR „în chestiuni ce țin de organizarea laică a statului român” și care susține că BOR vrea să îngrădească drepturile cetățenilor. Stimabililor, presupunând că ați hotărât să vă spuneți Mozaiq pentru că în rândurile voastre există și de unii și de alții, cred că înțelegeți la ce mă refer, vă spun doar atât: bulangereala nu-i un drept și nici o normalitate, vorbim strict de o anomalie genetică. Așa că lăsați-mă cu filmele voastre în care Dumnezeu și-o trăgea cu Sf. Petru și Sf. Vasile i-o sugea lui Isus de plăcere și uneori și pe bani. Cântați la altă masă. În Olanda sau în Spania, spre exemplu.

Cum ar fi să auzim într-o zi că nevasta Președintelui României este o bărbată cu coaie foarte mari. Un titlu de ziar foarte mișto, nu-i așa?

Doi bulangii, un copil înfiat de la o mamă care-i chiar femeie. Mama, bărbat cu coaiele atârnând greu, merge la bebele de un an și-i spune: hai la mama să-ți dea mama să sugi, dragul lu’ mama! Bă, ești prost? Ce-i dai să sugă? Mișto tablou, nu-i așa?

În sfârșit, anormalii, adică bulangiii și lesbienele, sunt mult, dar mult mai puțini decât normalii, așa că terminați cu legile astea idioate. Cum arată o fotografie în care doi elefanți masculi se fut unul pe altul în cur? Nu arată bine? Dar doi lei? Dar doi girafi? Dar doi hiene? Nu sună bine, așa-i? Normal că nu-i normal. Păi și-atunci, despre ce naiba vorbim aici? Așa că, dacă te crezi bărbată și vrei să te măriți cu altă bărbată, mai bine du-te-n… Olanda. Sau unde vrei tu. Că eu nu-s de acord să-mi spurci aerul și să-mi strici peisajul citadin. Hai, bîști!

7 Răspunsuri la Ești bulangiu? Vrei să te măriți? Du-te-n Olanda!

  • Raul spune:

    Acest articol mi se pare fara pic de argumente,extrem de prostesc si jignitor pentru persoanele cu o orientare sexuala diferita de cea heterosexuala. Ca sa nu mai zic de modul in care a fost scris acest articol,efectiv mi se pare o gluma proasta,nu se ridica niciun argument,nu se da nici o sursa pentru a sustine tot ce a fost scris acolo,nimic.Parerea ta este una foarte jignitoare pentru toti oameni deopotriva,aceste ”argumente” nu duc la o societate sanatoasa.Parerea mea,daca nu poti trai intr-o tara care inca incearca sa se conforme cu drepturile tarilor mai dezvoltate din punct de vedere social,tari in care nu se judeca oameni pentru culoarea pieli,sex,rasa sau orientare sexuala,tu,creatorul acestui blog,esti liber sa te muti intr-o tara care sa fie in conformitate cu viziunea ta discriminatorie ,aplicata fara motiv asupra unor oameni. Ca sa nu mai zic de un argument adus de tine in articol ”De ce să fiu obligat să văd pe stradă doi bărbați sărutându-se, mozolindu-se fără pic de jenă în fața copilului meu?”.In primul rand de ce lasam pe oricine sa se sarute in public? Si ,din punctul tau de vedere,tu vrei sa iti inveti copilul ca oameni nu vin in toate formele,culorile si orientarile sexuale,dar vrei sa ramana in conformitate cu viziunea ta discriminatorie,astfel invatandu-ti copilul sa nu respecte acesti oameni ,dupa cum merita orice om,dar sa il judece si pedepseasca! Acest lucru mi se pare abuz psihologic si eu cred ca cei care au ramas cu acesta doctrina veche de pe vremea evului mediu,ar trebui sa se abtina de la a face copii pana scapa de ea.

  • gorby spune:

    mie ca simplu muritor mi se restrange pe zi ce trece unul din putinele vicii care le mai am…fumatul…care nu vine dintr-o anomalie genetica ci poate dintr-o anomalie a sistemului in care traiesc,sistem care pare ca incearca sa imi induca „vinovatia” de a fi fumator ,incurajand pe de alta parte „normalitatea” bulangelii asa cum autorul a spus-o poate mult prea direct pentru gustul unora dar perfect adevarat pentru o societate care s-a nascut si a trait in aceste valori morale. Daca unele state considera ca e timpul sa se faca o selectie naturala incurjand casatoriile homosexuale,un stat ca al nostru cu sporul natural in continua scadere de vreo 25 de ani incoace nu inseamna ca trebuie sa accepte aceleasi dragalasenii genocide foarte bine orientate si gandite cu aplicabilitate in alta parte.
    concluzia ..in ton cu autorul : cand copilul tau o sa se incaiere cu unul adoptat de un cuplu homosexual o sa ii strige : – auzi mai o zis mama sa i sugi p*** 🙂

  • Raul spune:

    Care vezi tu argumente? Ca nu vrei ca copilul tau sa vada homosexuali ca iti e frica sa explici ca puir si simplu sunt oameni cu o arta orientare sexuala,cum i explici unui copil care are ca ”mama un barbat”,etc Nu putem accepta casatoria intre oameni pentru ca nu sunt de sexe diferite?Inca astept un argument valid,tu chiar nu vezi nimic gresit cu ceea ce ai scris acolo?

  • simona spune:

    Cred ca persoana care are cel mai mult de suferit intr-un mariaj gay este copilul- sau copiii – acelui cuplu. Pentru ca un copil sa creasca sanatos si armonios are nevoie de afectiunea mamei si de modelul si autoritatea tatalui. Atat latura emotionala cat si cea rationala trebuie sa se regaseasca in mod echilibrat in dezvoltarea sanatoasa a unui copil. Este si problema familiior traditionale , in care unul dintre parinti lipseste fizic sau nu se implica in cresterea copilului. Asa suntem noi creati, sau structurati sau cum vreti voi sa spuneti. Este suficient sa deschidem ochii larg in jurul nostru si putem vedea consecintele absentei uneia dintre cele doua laturi in viata unui copil: adulti care nu cunosc iubirea, atasamentul, responsabilitatea, au stima de sine scazuta etc, toate aceste lucruri invatandu-se in copilarie, alaturi de ambii parinti, si nu la scoala sau in societate.
    Dar, traim vremuri in care se schimba seturile de valori. Cel mai mult conteaza sa traiesc asa cum vreau eu, cand vreau eu si nu ma intereseaza nimic altceva decat ambitiile mele si nevoile mele, pentru a caror satisfacere nu exista bariere de nici un fel.
    Nu trebuie nimanui studii de specialitate ca sa vada felul in care de degradeaza omenirea. In numele unei libertati prost intelese. Ma intreb daca, intr-o zi, cei care ne vom incapatana sa credem in valorile traditionale, vom avea dreptul sa ne consideram discriminati.
    In final, problema mea nu este ceea ce fac cuplurile de gay in intimitatea lor. Ci faptul ca mi se impune cu forta sa accept o anormalitate ca fiind normala. Nu am voie sa imi exprim opinia, pentru ca voi fi acuzata de discriminare. Si asta nu este corect. Daca cineva are convingerea ca are un comportament normal, nu are nevoie sa defileze pe strada pentru a se impune. Dar cred ca, in adancul fiecaruia, este un ceva ce nu clicaie cum ar trebui.
    Si asta este doar parerea mea, si nimic altceva.

    • Raul spune:

      Normalitatea si anormalitate sunt subiective,uni ar spune ca ”nu e natural” dar pana si animalele au relatii gay.In orice caz,imi poti arata vreo dovada in care apare clar ca un copil crescut de un cuplu gay este mult mai diferit fata de un copil crescut de o familie normala?Ambi primesc iubire,ambii primesc afectiune,ambiilor copii li se satisface nevoile cat de cat,in functie de posibilitati.Acum o diferenta ar fi faptul ca,a fi gay este taboo in societatea noastra din motive antice si complet distruse de timp dar care uni inca le accepta cu ignoranta,un copil al unei familie de homosexuala,ar suferi,nu din cauza ca observa ca ceilalti copii au mame si tati,nu din cauza ca i lipseste mama/tata ci din cauza societatii fixata pe un anumit standard si dupa care ne luam orbeste,astfel,acel copil este batjocorit de oameni pentru parinti lui.Deci copilul nu sufera din cauza parintilor lui care sunt un cuplu homosexual,ci din cauza societatii. Acum intreb,copilul acela mai bine ar creste intr-un orfelinat sau intr-o casa iubitoare cu persoane care chiar tin la el,si nu is platite sa faca asta?

  • […] Vreți părerea mea despre homosexuali, lesbiene și căsătorii între doi indivizi care poartă amândoi pulă? Ei, bine, nu sunt de acord cu așa ceva. Nu am nimic cu lesbienele sau cu homosexualii. Atenție, nu sunt de acord cu manifestările lor în spațiul public, dar nu am nimic împotriva lor atunci când aceștia se manifestă strict doar în spațiul lor privat, pentru că nu am nici un drept să le interzic ceva anume. Da, exact, nu mă interesează ce fac ei în casa lor, pot să-și bage în cur chiar și o rangă înroșită în foc, e treaba lor, nu e treaba mea. Copiii vreau să-i spună mamă unei femei și tată unui bărbat. Și dacă nu ați înțeles ce am vrut să spun vă recomand să citiți și asta: Ești bulangiu? Vrei să te măriți? Du-te-n Olanda! […]

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.