21 sept. 2013
  |   3 Comentarii

Esti exact ceea ce asculti

Azi sunt lenes, nu am chef aproape nici sa lenevesc. Mai vin si zile dinastea si cred ca fiecare se impiedica de cate una asemanatoare. De vreo juma de ora tot butonez si ascult diverse pe youtube. Am tot cautat piese muzicale compuse de Maksim Mrvica, un muzician care imi place la maxim. Si tot ascultand dau peste o bucata muzicala de care nu stiam ca exista. Si ce mi-am zis, hai ma sa scriu parerea mea despre ea, poate conteaza vreodata pentru cineva.

Si hai sa-ti spun acum si parerea. Zicea candva cineva ca pianul nu este un instrument muzical de forta. Ce tampenie. Orice instrument muzical are forta, forta lui proprie, diferita de celelalte. Daca aduni mai multe instrumente muzicale la un loc si stii cum sa le dirijezi si mai ales sa le manui, poate iesi ceva nostalgic, lin, unduitor, fin, dar evident ca poate iesi si ceva cu o forta naprasnica, care poate ridica sufletul si simturile pana la apogeu, care poate face linistea de mai apoi sa fie sacaitoare si fara sens, urata si groteasca.

Maksim Mrvica stie sa-ti creeze foarte multe stari daca stai linistit si-l asculti, fara sa te tot batai pe scaun sau sa te gandesti la fasolea care fierbe linistita in oala. Ti-am zis ca azi sunt lenes, gata cu vorbaria, mi-am spus si parerea, asculta piesa Maksim Mrvica | Liszt – Totentanz (Crossover Version) si mai vorbim.

3 Răspunsuri la Esti exact ceea ce asculti

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger