1 nov. 2015
  |   1 Comentariu

Ce o determină să cedeze din prima?

M-am tot gândit în timp la întrebarea din titlu. Chiar aşa, ce anume o face pe femeie să cedeze din prima, adică de la prima întâlnire? Cele mai multe folosesc clişee, că este prea devreme, că trebuie să ne mai cunoaştem, că te plac dar să mai avem răbdare, că astăzi nu pot că mă grăbesc, că dacă cedez o să mă crezi curvă etc. Bun, am înţeles. Dar sunt femei care cedează din prima, fără remuşcări ulterioare, fără complexe de femei uşoare.

Eu nu consider că o femeie care mi-a cedat din prima este curvă. Eticheta asta este pentru alte tipuri de femei, pe care nu le voi enumera astăzi că nu asta mi-am propus. Vreau să aflu doar păreri, în special de la femei, despre femeile care cedează unui bărbat de la prima întâlnire. Personal am întâlnit astfel de femei, dar nu m-am gândit serios la cauzele care le-au determinat să procedeze aşa.

Deci, îmi spune şi mie cineva ce anume o face pe-o femeie să cedeze din prima?

Un răspuns la Ce o determină să cedeze din prima?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.