30 aug. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Femei pacatoase ce sunteti, umblati epilate pe strada!

Scriam in 2 august ca un popa avangardist si plictisit de lista de pacate o zis ca femeile ar trebui sa umble paroase, neepilate, ca altfel pacatuiesc rau. Citisem pe undeva de spusele unuia, nu stiam exact cine-i dansul, dar acum am aflat, e chiar unul de-si publica si numele intr-un soi de CV, Claudiu Balan se numeste dansul, o terminat transporturi feroviare la un liceu din Galati, dupa care o decis sa se faca mare teolog. Gasesti mai multe, daca te intereseaza, chiar aici.

Articolul in care tinerelul asta vorbeste ca epilatul este un pacat il gasesti spre analiza chiar acilea. Nu voi insista pe marginea acestui subiect, am revenit doar sa spun ca baiatul Claudiu, feroviar si teolog de profesie, atunci cand o vrut sa se explice, o insirat frate crestine un articol cat China antica si tot nu o reusit sa se explice. Da’ poate io-s mai  prost si nu pot intelege, ca de, eu nu am teologia terminata si fara ea esti cam oaie, nu pastor.

Epilare

Iata un articol scris intr-un ziar cu reclama catre ortodoxiatinerilor.ro (al tinerilor cu par pe piept, pe picioare, axial si pubian, care nu vor sa il dea jos, ca cica e pacat).

Aici gasesti articolul cat casa neamului in care se incearca demontarea obiectiilor despre interzicerea epilatului, in care nu se reuseste nicicum demonstrarea pacatului, iar aici gasesti articolul scris in 23 august 2011 de Claudiu de mai sus, in care el incearca sa ne demonstreze, cu poze chiar, ca epilatul a devenit, de la el incoace, un pacat, mai ales pentru femei.

Mai zic ceva si ma duc sa ma epilez, mai ales ca ma mananca deja la sub(t)brat: dragii nostrii teologi, dragi popi si dragi fete inalte si preasfintite cu vin de dragasani si miel de Romania, dragi profesori de teologizare a tinerilor mielusei de toate neamurile, mai oameni buni, mai baieti-ca femei nu sunt printre voi, ca nu le suportati, de ce trebuie sa va dati in spectacol, de ce trebuie neaparat sa-i faceti pe unii sa spuna ca voi va masturbati de zor prin chiliile voastre, de ce neaparat vreti sa ne huliti femeile, de ce naiba nu va vedeti de profitul vostru si sa ne lasati pe noi cu mortii si ranitii nostri?

Azi, maine o sa vina un presedinte-teolog, webmaster in teologie, freelancer si specialist in facut cruce cu mana, sa ne spuna ca si privitul frumosului e un pacat, ca si mustata la femei este placuta, ca si femeile ar trebui sa poarte cioc in barba, ca perciunii pot fi mandrie chiar si pentru mama, sora sau nevasta… Pai si daca noi nu ne epilam, nu tot in pamantul ala ne ducem, in care va duceti si voi? Eu de exemplu ma irit, asa ca nu ma epilez, prin urmare ma tund, cu masina de tuns. Ca nu ma suport cu atata par, cat o mai ramas… Si chestia asta o fi mare pacat? Ca vreau sa stiu, frate crestin! Ca daca si asta intra pe blogul tau la categoria pacat atunci o sa-mi iau o foarfeca de tuns oi si imi voi tunde doar parul din nas, ca banuiesc ca ala nu-i atat de pacatos!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.