26 aug. 2013
  |   4 Comentarii

Femeia blonda, cel mai bun lubrifiant de motor

Cine spune ca blondele nu sunt bune decat in pat si la spus idiotenii se inseala amarnic. Personal cunosc femei blonde destepte, si nu ma refer aici la vedete ca Elena Udrea, ci la femei normale, fara fite si aere de mafalde. Ieri am descoperit si o blonda care demonstreaza ca cel mai bun lubrifiant pentru motorul de la masina poate fi chiar ea, adica blonda cu pricina.

Pe scurt, nu conteaza daca uleiul este sintetic sau nesintetic, nu conteaza marca sau tipul de motorizare, nu conteaza culoarea lichidului sau vascozitatea, ceea ce conteaza foarte tare este cantitatea de ulei, sexul persoanei care pune uleiul la motor si mai ales culoarea parului, de preferat sa fie blond deschis, astfel masinaria de sub capota va fi lubrifiata corespunzator si din abundenta.

Dar cel mai bine ar fi sa urmarim tehnica prezentata de o femeie total potrivita pentru o astfel de demonstratie. De fapt, ai la dispozitie un ghid foarte practic despre cum sa-ti ungi motorul de la masina cu ulei. Daca nu intelegi ceva te rog sa-mi trimiti un email sau sa lasi un comentariu, in cel mai scurt timp posibil iti voi raspunde cu lux de amanunte, probabil.

Legenda: orice asemanare cu personaje reale si discreditarea femeilor blonde trebuie ignorate cu desavarsire. Tuturor femeilor blonde, naturale sau undercover, le spun cu aceasta ocazie ca sunt destepte si frumoase.

O blonda si uleiul de motor

4 Răspunsuri la Femeia blonda, cel mai bun lubrifiant de motor

  • Alma Nahe spune:

    Culmea e că sunt destule blonde care au mașină. Ce-i drept, unele le schimbă ca pe chiloți. Ăsta să fie motivul real. 🙂

  • maya spune:

    Aoleu! Daca asta nu stie cum se foloseste uleiul, imi inchipui cum pune uleiul de baie in tigaie, p-ala de tigaie in motor si cu ala de motor se da dupa baie.

    • Uries spune:

      Da’ sa vezi cum il rafineaza pe ala nerafinat, comestibil: isi da ciorapii jos, toarna uleiul in ciorap prin zona calcaiului si mai apoi, pentru ca o uitat sa tina ciorapul deasupra unui vas merge la magazin si isi cumpara ulei dublu rafinat… 🙂

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.