29 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

De ce vor fetele telefoane mari şi subţiri?

Sincer să fiu nu am găsit un răspuns la întrebarea din titlu, însă am constatat că fetili nu mai vor telefoane mici şi finuţe, ca pe vremuri, cu clapete şi antene, cu butoane mici, atât de mici că tastau cu vârful unghiilor, acum le vor mari, late, subţiri şi dacă se poate cu cât mai multe pietre preţioase.

Nu ştiu cum de s-au întors fetele noastre la 180 de grade la capitolul ăsta. Văd pe stradă fete slabe, minione, cu ditai cărămida în buzunarul fustei, jumătate intrată, jumătate ieşită, să se vadă că la capitolul dotare se stă bine.

Şi încă ceva, nici poşeta nu mai este aşa la modă, fetele preferă să aibă în mână o ditamai plasma pe post de telefon mobil, pe care o tot mută cu gesturi lascive dintr-o mânuţă în alta. Nu-mi displace imaginea şi nici nu am ceva împotrivă, doar am constatat şi nu înţeleg de unde schimbarea asta radicală. Atât.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.