22 iun. 2013
  |   6 Comentarii

Murim, fluturi suntem, dar nu ne lasam, voi aveti grija doar de natura

Reproducere-fluturi-observatorAzi am fost din nou pe coclauri, am invitat doua fete frumoase sa-mi fie subiect, fotomodele in natura. A fost interesant si distractiv. Ne-am dus in diverse locuri, am vazut orase de sus, locuri cu amintiri frumoase din copilarie, am fugit de furnici, am uitat palarii, am schimbat haine si la final impresii despre viata, bac, animale si viitor. Asta dupa ce ca aproape am murit de cald pana la orele indepartate ale zilei. Am facut si instantanee, cu oameni care habar n-aveau ce li se intampla.  Scriu acest articol direct, adica direct pe platforma wordpress, ca sa vedeti ca nu vreau sa parasesc HW, pe Elly, Irealia si ceilalti pe care ii citesc de zor.

Ce va arat eu in acest weekend este sfarsit de viata, daruinta, devotament, aport la dezvoltarea vietuitoarelor si a naturii pe planeta asta pe care uitam uneori sa o respectam, chiar daca, saraca-bogata, ne suporta de multe ori fara sa cracneasca. In fotografia mea, singura de data asta, restul pe blogul de fotografie la care am ridicat deocamdata fundatie, structura, acoperis si o baie in care isi fac neavenitii nevoile, vedeti doi fluturi care, la sfarsit de zi, de viata si de iubire, isi procreeaza urmasul din ziua urmatoare, pentru ca noi, oamenii, atunci cand vom pleca pe dealuri si campii sa ne putem bucura de florile salbatice, de vant, de fluturii care zboara in jurul nostru. Evident, si de bidoanele de plastic pe care le lasa unii in urma lor pe post de urme, adica sa stie omul unde si-o lasat c…..l. Scuze daca cuvantul cacat articulat nu are toate literele ascunse prin puncte.

Atat am avut de spus pe azi. Meditati la ce este in fotografie, nu luati totul ad literam, esenta este interesanta. Clicaiti pe poza sa o vizualizati la marimea potrivita.

6 Răspunsuri la Murim, fluturi suntem, dar nu ne lasam, voi aveti grija doar de natura

  • geanina spune:

    Te-as contrazice! Nici pamantul nu ne mai suporta! A inceput sa crasneasca din ce in ce mai des. Dar nimeni nu observa! Gunoaiele inca au un loc de cinste dupa ce ne ghiftuim cu mici prin iarba verde.
    Pana si fluturii s-au obisnuit cu ideea, insa vezi, pentru dragostea lor gasesc locuri stiute doar de ei si de tine… 🙂
    Ai avut o zi faina, as zice!

    • Uries spune:

      Da, Geanina, ai dreptate, insa eu nu am vrut sa abordez subiectul gunoaielor de la picnic decat tangential, pentru ca am in plan un alt articol, legat strict de acest subiect „mizerabil”.

      Zi faina zici? Super faina, chiar! Sa ai si tu o duminica frumoasa.

  • elly weiss spune:

    Fluturasul acesta, atat de gracil, l-am abordat si eu ca subiect al unor fotografii pe care inca nu le-am publicat. Este timp, slava Domnului!
    In cuplu inca nu l-am gasit. Imaginea pe care ai surprins-o e frumoasa. 🙂
    Cum cu siguranta a fost si plimbarea pe coclauri. Cu toata caldura aferenta.
    Happy weekend in continuare sa ai! 🙂 Si multumesc mult pentru reverenta 🙂

    P.S. – Din pacate in ultimele zile (de marti incepand) am fost cam putin prezenta in blogosfera. Incerc sa ma pun la punct cu ultimele noutati 🙂

    • Uries spune:

      Nu fluturii erau in atentia mea, insa am vazut ca zburau in jurul meu, inca nu erau impreunati. Am devenit atent, au parcat chiar in fata mea si au purces la procreere. Am inceput sa ma apropii, foarte tare, am zis ca risc, fie ce-o fi. Am atins din greseala creanga pe care stateau, erau atat de preocupati de treaba lor ca am fost ignorat cu desavarsire. Probabil vroiau si ei sa fie imortalizati, pentru eternitate. Rezultatul se vede.

      Reverenta a fost cu multa placere. Te astept cat mai des in blogosfera. Happy weekend. 🙂

  • Irealia spune:

    Eu mereu scriu direct în WP, tu unde scrii, de obicei, prima dată?

    Frumoase fotografii ți-au reușit, să dai de știre când blogul celălalt își deschide larg porțile, să mă minunez pe-acolo. În curând voi putea cârcoti! 🙂

    Happy week, c-am întârziat, dar am motivare! 🙂

    • Uries spune:

      Eu prima data scriu in word, este mai simplu si mai relaxant, in plus am si o copie a articolului, pentru orice eventualitate. 🙂 Dar a fost si o exceptie, na. Multumesc pentru aprecieri. Legat de celalalt blog iti spun ca vei avea ocazia cat de curand sa te minunezi si chiar sa carcotesti… Muncesc de zor la el, are si acoperis… 🙂 Mai fac niste finisaje interioare si e gata de tipar. Orisicum, acolo vei putea sa vezi mai multa fotografie si film. 🙂

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.