20 ian. 2018
  |   Nu sunt Comentarii

Am fost la Glume Fierbinți, pe Vlogul cu de toate

Ideea de Glume Fierbinți i-a venit prietenului și bloggerului Sebastian Bârgău. E vorba de un soi de emisiune în care Sebi e gazdă și invitat e cineva care vrea să-l usture în cur. Adică, în timp ce se filmează, Sebi și cu invitatul lui spun bancuri după ce mai iau câte o gură din cei mai iuți ardei iuți din lume. Nu e vorba chiar de ardeiul zăpăcit în persoană, cum îi mai spun eu, dar se servesc diverse produse, gen sosuri sau prafuri, care te iuțesc de te ustură în cur chiar și a treia zi după scripturi.

Am început cu un Paqui, care avea pe el, că e doar un el, un chips, niscaiva (pe dracu, e îmbibat cu ardeiul ăla în draci, că nu dăgeaba și ambalajul are formă de sicriu) carolina reaper de aprox 50 de dolari, c-o venit di(n)rect din SUA.  Vezi, dacă vrei să vezi, pă iutub, ce am pățit aici. Dă clic pă aici. Ce mare brânză?! Nu-i greu. Apoi m-a mâncat la papilele gustative și am acceptat invitația lui Sebi din nou. A râs Denisa la greu. Bine, Deni, râzi de oamenii năcăjâți.

Unul dintre bancurile pe care le-am spus în timp ce am gustat din ceva ce seamănă a trotil a fost ăsta: între noi era chimie, acum e matematică, îmi faci numai probleme. Sebi.

Hai, vezi despre ce vorbesc. Ne vedem la următoarea filmare în care o blondă zice, simplu: e bun!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.