28 mai 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Ghid practic – Cum poți să arunci o tigaie veche sub un coș de gunoi

Păi e simplu, în principiu, te faci nesimțit, te (r)educi ca un șmecher de cartier, îți pui palma-n cur și ignori orice sugestie, reclamație sau părere venită din partea celor cărora le pasă și gata, poți liniștit să te duci și să-ți arunci tigaia veche, cu unsoarea întărită de o lună-n ea, direct sub cel mai apropiat coș de gunoi. Am spus coș de gunoi, nu tomberon, da? N-aș vrea să fiu înțeles greșit.

Șmecher-8938 Tigaie

P.S. Una din regulile importante din România: dacă ești prins că ai condus o mașină cu permisul suspendat, ești amendat și foarte posibil chiar băgat și la pârnaie, dacă sufoci și ucizi planeta cu gunoaiele tale ești ignorat pe motiv că nu contează cât poluezi, ci cât de mult poluezi, iar dacă ești unul dintre marii poluatori s-ar putea să fi chiar și adulat pe motiv că poluezi cu cap și nu te observă nimeni.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.