13 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Haideţi să haidem

Expresia de mai sus îi aparţine lui Răzvan Exarhu, un om de radio pe care personal îl ascult şi din când în când îl mai şi admir. Acum ceva timp am făcut pe Facebook un grup pentru pasionaţii de muzică. L-am numit Music for the soul şi la descriere am chemat lumea la acţiune citându-l pe Exarhu, Haideţi să haidem la muzică bună.

Am primit critici: “Haideti sa haidem… chemare la chemare… e oare o exprimare coerenta in limba româna?”, zice o oarecare Corina Cristea, care nu are nici un fel de identitate la profil, doar ceva ce semnifică un fel de explozie.

Dacă tot ne băgăm pe un grup în care se ascultă muzică, propun să ascultăm muzică, nu să facem revoluţie în lumea literaturii româneşti. Şi acuma dacă tot am deschis discuţia, este corectă exprimarea Haideţi să haidem?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.