8 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Iată un motiv bun pentru a deveni cocalar

Unul se duce la capo di tutti capi şi-i spune ăluia că vrea să devină cocalar pentru a putea să fută cât mai mult. Adică să înţeleg de aici că cocalarii fut mai mult decât fraierii care nu au vrut să se facă cocalari? Subiectul ăsta cred că ar fi interesant de dezbătut pe OTV. Ah, s-a desfiinţat OTV? Moamă ce dezbatere publică şi de cursă lungă ar mai fi putut face Diaconescu din subiectul „să căutăm motive pentru a deveni cocalari”.

Sursa foto: marlani.ro

Sursa foto: marlani.ro

Am stat şi m-am găndit la chestia asta cu cocalarii şi la trei motive pentru care eu personal nu m-aş face cocalar. Mi-a ieşit ceva de genu’: nu-mi plac manelele, nu pot să le dau bani la lăutari, nu-mi place să port lanţuri de aur şi ghiuluri pe degete. Da’ motivu’ lu’ fraierul ăla din film cred că ar fi unul bun pentru mulţi tipi pe care îi ştiu că ar vrea să devină cocalari dar nu pot pentru că nu au un motiv bun şi serios. Apropo’, ştii ce avea tatuat un cocalar pe spate? Urăsc femeili perverse. Bă, eşti prost? Păi nu alea sunt cele mai bune la pat?

Stai că era şi un banc pe tema asta. În pădure se mută o vulpe tânără, suplă, frumoasă foc. Ariciul vrea s-o cucerească. Se îmbracă de gală, ia un buchet mare de flori şi merge la vizuina vulpii. Bate, deschide vulpea: ce-i mă? Vulpiţă, nu vrei să facem şi noi dragoste, uite ţi-am adus şi flori. Vulpea ia florile le aruncă în tufe şi spune: Du-te mă dracu’ de-aici. Încearcă ariciul de vreo trei ori şi păţeşte la fel. Mergând spre casă se întâlneşte cu porcul. Ce faci, băi, ariciule, zice porcul? Uite am vrut s-o fut pe vulpiţă şi nu pot. Hai să-ţi arăt cum se face, zice porcul. Merg la vulpiţă şi porcul bate la uşă. Apare vulpea şi porcul zice: am venit să te fut. Bine, treci. Morala? Ca să fuţi o femeie trebuie să-i spui exact ce vrei, adică trebuie să fii porc, nu gentleman. Cam exagerat, dar cred că funcţionează dacă a apărut bancul.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.