6 sept. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Il vrei eutanasiat pe Sorin Oprescu? Da sau Nu?

Scriu asta intre doua activitati, una ar fi cea in care ma pregatesc intens sa plec la Ursici sa duc lumina. Deci, hai sa-ti spun ce m-a oprit din miscarea fizica de dimineata. Zic: hai sa vad ce mai spune lumea de eutanasierea cainilor din Bucuresti. Si ce vad? Un titlu. Il citesc si trec la continut… Dar imediat ma reintorc la titlu. Ca imi parea ca ceva nu am citit bine…

Sorin_Oprescu“Aproape 84% din bucureşteni sunt de acord cu eutanasierea lui Sorin Oprescu”, asta-i titlul citit chiar acilea. Deci, sa inteleg ca va fi referendum in care se va cere neamului sa voteze daca vrea sau nu vrea eutanasierea lui Oprescu?

In rest, toate bune, eu nu sunt de acord nici cu lichidarea lu’ Oprescu si nici cu cea a cainilor. Asta-i o masura extrema, ca sa ne scoatem repede. Bani sunt in tara asta si pentru alte activitati decat cele in care alesii neamului decid sa-si faca catedrala mantuirii neamului, unde bagam milioane de euro, bani cu care puteam sa construim jde mii de alte edificii si de autostrazi.

Va las. Ma duc sa impachetez mai departe, scule, cort si alte boarfe. Ne vedem la Ursici, pe lumina. Hai pa.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.