5 apr. 2020
  |   Nu sunt Comentarii

În vremea polițistomanelistului moldovean care ia ordonanțele militare la mișto…

… descheiat la despicătura burții lui de atlet cu arhitectură românoancestrală, cu tehnologie secondhandistă adânc înfiptă în curechi, cu tot tupeul îndesat în coițele pline cu spermatozoizi cretinoidali educați la apelul bocancului, cu arma înfiptă în brâul citadin, ca un haiduc fără căpetenieiodată, cu coajă groasă de rapăn printre degețele zbărcite, cu o ceapă veștejită în frigider, cu trei bucăți de mămăligă și un cățel de usturoi stafidit în torpedou, cu semne clare de indisciplinat cu neuron schizofrenic, cu atitudine de analfabet scăpat pe holdă la născare, te dai polițist român și te lași și filmat?

Iote-l p-ăsta, frățic! Horea, Cloșca și Crișan erau ditamai haiducii educați. Nu te împotriveai cerințelor lor? Erau pașnici, pretenași, chiar, eventual, primeai un șut în găoază. Ăsta, latrina de servici a MAI, stă ca statuia libertății aflată la menopauză și se ceartă cu sinele. Păcat, băi, creatură monocotiledonată că îi faci de râs pe colegii tăi, unii știind să citească și în alte limbi. Cunosc eu cazuri, deci nu huliți toți polițiștii.

Tu ai în cutia craniană aproape o jumătate de neuron și te zbârlești la copiii care, cumva, poate cu greu, te plătesc să demonstrezi că filodendronul e mai dăștept ca tine? Și dacă tu nu poți să vezi ceva ce pare anormal de evident e pentru că ești prea prost pentru era asta. Vrei să-i iei talonul? Îl scoți cu forța pe șofer? Da` cine dracului ești tu, păros terciuit, să faci legi în stradă fără să treci pe la monitorul oficial? Flegmă pe care eu o scap după 20 de kilometri de mers pe jos, ascensor de care fug din teama de acrofobie! Băi creatură negăsită nici prin Stăpânul Inelelor, cine dracului te-a angajat în poliție? Nu mai am cuvinte. Incredibil. Vedeți și voi despre ce scrolumbofil vorbesc.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.