20 sept. 2017
  |   Nu sunt Comentarii

Pe întuneric, dracului!

Da, că pe întuneric am scris. Că pot, dracului, să scriu și pe întuneric. Că nu-s chiar atât de chior, precum mă crezi! Și da, îți repet, obsesiv, văd uneori chiar și pe întuneric! Că îmi știu calea, locurile. Îmi simt încă vorbele și chiar și gesturile, încordările, zvâcnirile pe care, culmea, le știi, dracului, și tu.

Aș fi vrut să te aud zbierând de durere. Să te văd vomitând și spunând că așa trebuie să fie. Să te aud certând, sodomizând, vorbind, uneori, chiar și frumos. Să te cert că nu te vezi. Să te trezesc atunci când de dureri nu ai mai fi vrut să te trezești.

Aș fi vrut să-ți spun că grasă nu ești tu, că țâțele ți s-au umflat prea tare pentru că secundele s-au micit, că e mult prea mult de când nu te-am avut, că inclusă în eroare ești altcineva, că rapsodia gândurilor tale are o eroare de cuget și din scârnăvie ieftină și fără tarabă de vânzare dă rateuri neimportante.

Și-aș mai fi vrut eu multe… Dar, dracului, de prostovancă, ai preferat să te ascunzi. Să crești copiii scunzi și grași, să te consideri prea deșteaptă pentru mine, să crezi că voi muri înainte să mori tu, să te faci mai mare decât ești.

Să mori tu dacă te voi lăsa să mai fi tu. Te voi vâna, te voi spurca cu ură, cu dorință multă, cu tot ce mai am eu  disponibil, uneori, la purtător. Ca să simți și tu cum e să fi o brută. Asta nu-i o poezie, cretina mea. Serios. Îți scriu ce simt și chiar te rog să iei aminte.

Mi-ar fi plăcut să scap din mână chiar și-o vază, proastă care ești… Să-ți cumpăr flori, chiar și de plastic. Să bat o vânzătoare la abeceul din colț pentru că nu are lămâi și lemeul vieții ei.

Acum te las să te simți doar tu. Tu și cu tine. Că ce mai conteaz-acum nu mai există, nu mai vine. Dar parcă vacă proastă-i pleonasm?! Sau nu mai țin eu minte bine?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.